You have no items in your shopping cart.

Soita ja saat ammattilaisen neuvoja +358(09)42451870

You have no items to compare.

Haku

Verottomuutta sovelletaan automaattisesti tilaukseesi, jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, tai jos ostoksesi lähetetään Euroopan ulkopuolelle.

News

Posted in News By Caffè Italia October 10, 2023

Tutustu uuteen Gaggia Espresso -sarjaan, joka yhdistää italialaisen espresson perinteen teknologisiin innovaatioihin. Tutustu kolmeen uuteen malliin ja löydä oma Gaggia-manuaalinen kahvinkeittimesi.

Posted in News By Caffè Italia August 29, 2023

Sukella lopulliseen oppaaseen löytääksesi parhaan kahvikoneen, joka sopii tarpeisiisi. Aloittelijatasosta huippuluokan malleihin, meillä on sinulle jotain.

Posted in News By Caffè Italia July 28, 2023

Tutustu Gaggia Classic Evo Pro -malliin Sunshine Yellow ja Energy Green -väreissä. Nauti aidoista italialaisista espressokahveista edistyksellisellä ja värikkäällä kahvikoneellamme. Vieraile Caffè Italia -sivustolla saadaksesi lisätietoja.

Posted in News By Caffè Italia May 25, 2023

Oletko aina halunnut laadukasta kahvinkeitintä kotiisi? Tutustu tärkeimpiin tekijöihin, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen kahvinkeittimen tarpeisiisi.

Posted in News By Caffè Italia April 26, 2023

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Gaggia Accademia on automaattisen kahvikoneen uusi versio, joka edustaa italialaisen Gaggia-merkin kotikäyttöön lanseeraamaa huippuluokan mallia.

Posted in News By Caffè Italia March 28, 2023

Gaggia Classic Evo Pro on uusi puoliautomaattisten kahvikonemalli, jonka on lanseerannut kahvilaitealan historiallinen markkinajohtaja Gaggia.

Posted in News By Caffè Italia February 24, 2023

Gaggia Titanium on pitkään ollut espressojen ja cappuccinojen automaattisen kotivalmistuksen kiintopiste. 

Posted in News By Caffè Italia January 20, 2023

Kahvimyllyn huolellinen huolto varmistaa kahvin jatkuvan herkullisen maun. Opi, miten kahvimyllysi puhdistus onnistuu parhaiten.

Posted in News By Caffè Italia December 23, 2022

Alkuperäisen ruostumattoman teräksen lisäksi Rancilio Silvia Pro X -malli on nyt saatavana myös kolmessa uudessa värissä: mustana, valkoisena ja vaaleanpunaisena. 

Posted in News By Caffè Italia November 29, 2022

Uudessa Rancilio Stile -kahvimyllyssä yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja helppokäyttöisyys, joka takaa tarkan jauhatuksen ja tarkat annokset kaikenlaisten kahvijuomien valmistukseen.  

Luotu (missä)
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 49

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5