You have no items in your shopping cart.

Soita ja saat ammattilaisen neuvoja +358(09)42451870

You have no items to compare.

Haku

Verottomuutta sovelletaan automaattisesti tilaukseesi, jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, tai jos ostoksesi lähetetään Euroopan ulkopuolelle.

Kahvikoneet

De Longhi La Specialista EC9335.M

De Longhi La Specialista EC9335.M

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

849,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Italiassa suunniteltu ja valmistettu De Longhi La Specialista - espresso-koti - harkitsee perinteisen espressokeittimen konseptia virtaviivaistamaan ja yksinkertaistamaan kahvinvalmistusprosessin kaikkia vaiheita.

Kuvaus

Yksityiskohdat

La Specialista on nimensä perusteella todella erikoinen. Suunniteltu ja valmistettu Italiassa - espresson koti - harkitsee perinteisen espressokeittimen konseptia virtaviivaistamaan ja yksinkertaistamaan kahvinvalmistusprosessin kaikkia vaiheita. Olitpa kiinnostunut amatööri tai kokenut tuntija, löydät jokaisen baristan taiteen vaiheen helppo suorittaa. Se on varustettu edistyneimmällä barista-tekniikalla, kehitetty yksinkertaiseen, sotkuiseen käyttöön ja virheetömiin tuloksiin. Joten voit keskittyä käytännölliseen luovuuteen ja tyydyttävyyteen valmistamalla poikkeuksellisia, aitoja espressopohjaisia kahvia. Kaikki omasta kodistasi.

Pääpiirteet

  • Sensor Grinding -teknologia: ainutlaatuiset jauhatusanturit varmistavat, että kahvin määrä annostellaan aina täydellisesti.
  • Smart Tamping Station: tamppaa jauhettu kahvi suoraan suodatintelineessä vetämällä vipu alas. Tamppaus loppuu heti kun oikea paine on saavutettu.
  • Aktiivinen lämpötilan säätö: veden lämpötila pidetään vakaana parhaan uuttamistuloksen varmistamiseksi. Kahden erillisen lämmitysjärjestelmän ansiosta kahvia ja maitoa voidaan valmistaa ilman odottelua.
  • Edistyks. latte-järjestelmä: valitse höyrytystavaksi FLAT kuumaa maitoa varten tai FOAM maitovaahtoa varten, aseta kannu paikalleen ja odota, kunnes haluttu tulos on saavutettu.

Tekniset tuotetiedot

Tekniset tuotetiedot

Mitat (l x s x k) cm

315x369x445

Paino (Kg)

13

Pumpun paine (baaria)

19 bar

Teho (W)

1350

Vesisäiliön tilavuus (l)

2 L

Kahvitamppari

Integroitu

Automaattinen virrankatkaisu

Maitokannu

1 ja 2 kupin sihti

Irrotettava tippa-alusta

Irrotettava vesisäiliö

Rungon materiaali

Ruostumatonta terästä

Additional

Lisätiedot

Model Manual
Grinder Model Ei

Arvostelut

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Write your review

Kirjoita oma arvostelusi

Olet tarkistamassa: De Longhi La Specialista EC9335.M

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Score

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Liittyvät tuotteet