You have no items in your shopping cart.

Soita ja saat ammattilaisen neuvoja +358(09)42451870

You have no items to compare.

Haku

Verottomuutta sovelletaan automaattisesti tilaukseesi, jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, tai jos ostoksesi lähetetään Euroopan ulkopuolelle.

Ehdot

Shipping Information

1. TOIMITUSTIEDOT

Kaikki tilaukset toimitetaan FedExin kautta nopean ja turvallisen toimituksen takaamiseksi.

  1. FedEx Standard -lähetys Euroopan unionin maihin toimitettaville tilauksille (3 arkipäivää)
  2. FedEx Express Airplaine -lähetys Euroopan unionin ulkopuolelle toimitettaviin tilauksiin

Toimitusaika on yleensä 3–5 päivää määränpäästä riippuen, mutta emme takaa, että näin voi tapahtua kaikissa tapauksissa.

Tuotteet toimitetaan asianmukaisen maan pistokkkeella ja jännitteellä varustettuna.

TOIMITUKSET

1.1 TOIMITUKSET

Sen varmistamiseksi, että tilauksesi toimitetaan nopeasti, ilmoita oikea laskutusosoite luottokortillesi ja kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero tilauksesi yhteydessä. Vastaa välittömästi toimistostamme lähetettyihin viesteihin sen varmistamiseksi, että kaikki ongelmat ratkaistaan, ja että tilauksesi voidaan toimittaa aikataulun mukaisesti..

PAKKAUS

1.2 PAKKAUS

Kaikki ostetut tavarat pakataan huolellisesti erityisesti vahvistettuihin paketteihin. Laitamme jokaisen pakkauksen sisälle polystyreeniä estääksemme vahingot ja antaaksemme asiakkaillemme takuun siitä, että he saavat tuotteen täydellisessä kunnossa.

Packaging

Käytämme vain 100 % kierrätettäviä pakkausmateriaaleja:

  1. Valkaisemattomia (ruskeita) postipaketteja.
  2. Korkealaatuisia ja vahvoja aaltopahvilaatikoita.
  3. Paperikartongista valmistettua pakkausteippiä, joka on valmistettu silikonittomasta paperista, ja jossa on luonnonliimaa.

Payment methods

2. MAKSUTAVAT

Ostaminen Caffè Italiasta on täysin turvallista: me käytämme johtavaa reaaliaikaista ja turvallista luottokorttien käsittelyjärjestelmää, jonka tarjoaa Banca Sella, joka on italialaisten pankkien verkossa tapahtuvan luottokorttien käsittelyn edelläkävijä.

2.1 HYVÄKSYTYT MAKSUT

Yrityksessämme on käytettävissä kolme maksutapaa:

2.1.1 Luotto- ja pankkikortit

Caffè Italia hyväksyy Visa- ja MasterCard-luotto- ja maksukortit. Banca Sella tarjoaa Secure Sockets Layer (SSL) -teknologiapalvelimen salatun yhteyden kaikenlaisiin maksutapahtumiin. Caffè Italia pidättää oikeuden pyytää tarkempaa tunnistamista vahvistamisen takia ja ottaa sinuun silloin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Kaikki luottokorttimaksut tarkistetaan osoitteenvahvistusjärjestelmän (AVS) ja CVV2:n kautta.

Tilausta ei lähetetä, jos nimeä/osoitetta/puhelinnumeroa/sähköpostiosoitetta ei voida vahvistaa.

Kun teet tilauksesi, korttisi hyväksytään sen määrän mukaisesti. Maksut näkyvät kortillasi 0–24 tunnin kuluessa.

Petosvaroitus: Käytämme useiden luottotietoyritysten ja paikallisten lainvalvontaviranomaisten palveluita, jos havaitsemme petollista toimintaa.

2.1.2 Pankkisiirto

Jos haluat maksaa pankkisiirrolla, saat kaikki tiedot kassasivulla ja tilausvahvistussähköpostissa.

2.1.3 Paypal

Tilausvahvistuksen jälkeen sinut ohjataan PayPalin sisäänkirjautumissivulle maksun suorittamiseksi. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, voit maksaa käyttämällä luottokorttiasi PayPal-portaalissa. Paypal-tililläsi oleva summa veloitetaan vahvistamisesi perusteella.


Legal note

3. OIKEUDELLINEN HUOMAUTUS

3.1 KÄYTTÖEHDOT

Käyttämällä tätä verkkosivustoa sitoudut noudattamaan tässä ilmoituksessa olevia ehtoja. Jos et hyväksy niitä, älä käytä verkkosivustoa.

Sisältö on tekijänoikeuden alaista. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivujen koko sisältöä tai osaa siitä ei saa kopioida, jäljentää, siirtää, ladata, julkaista eikä jakaa millään tavalla ilman yrityksen etukäteen antamaa kirjallista lupaa, lukuun ottamatta vain henkilökohtaiseen käyttöösi tarkoitettuja otteita.

3.2 VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Tällä verkkosivustolla olevat tiedot voivat sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai kirjoitusvirheitä, ja niitä voidaan muuttaa tai päivittää ilman erillistä ilmoitusta. Yritys ei missään olosuhteissa ole vastuussa mistään välillisistä ja/tai välillisistä vahingoista, jotka liittyvät tämän verkkosivuston sisältöön.

3.3 LAKI JA TOIMIVALTA

Kaikissa näiden ehtojen ja niiden kattamien toimien aiheuttamissa riita-asioissa yksinomainen toimivalta on Italian Trevison tuomioistuimella, ja asiassa sovelletaan Italian lainsäädäntöä.