You have no items in your shopping cart.

Soita ja saat ammattilaisen neuvoja +358(09)42451870

You have no items to compare.

Haku

Verottomuutta sovelletaan automaattisesti tilaukseesi, jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, tai jos ostoksesi lähetetään Euroopan ulkopuolelle.

Blog

Posted in News By Caffè Italia | October 10, 2023

Tutustu uuteen Gaggia Espresso -sarjaan, joka yhdistää italialaisen espresson perinteen teknologisiin innovaatioihin. Tutustu kolmeen uuteen malliin ja löydä oma Gaggia-manuaalinen kahvinkeittimesi.

Posted in News By Caffè Italia | August 29, 2023

Sukella lopulliseen oppaaseen löytääksesi parhaan kahvikoneen, joka sopii tarpeisiisi. Aloittelijatasosta huippuluokan malleihin, meillä on sinulle jotain.

Posted in News By Caffè Italia | July 28, 2023

Tutustu Gaggia Classic Evo Pro -malliin Sunshine Yellow ja Energy Green -väreissä. Nauti aidoista italialaisista espressokahveista edistyksellisellä ja värikkäällä kahvikoneellamme. Vieraile Caffè Italia -sivustolla saadaksesi lisätietoja.

Posted in News By Caffè Italia | May 25, 2023

Oletko aina halunnut laadukasta kahvinkeitintä kotiisi? Tutustu tärkeimpiin tekijöihin, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen kahvinkeittimen tarpeisiisi.

Posted in News By Caffè Italia | April 26, 2023

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Gaggia Accademia on automaattisen kahvikoneen uusi versio, joka edustaa italialaisen Gaggia-merkin kotikäyttöön lanseeraamaa huippuluokan mallia.

Posted in News By Caffè Italia | March 28, 2023

Gaggia Classic Evo Pro on uusi puoliautomaattisten kahvikonemalli, jonka on lanseerannut kahvilaitealan historiallinen markkinajohtaja Gaggia.

Posted in News By Caffè Italia | February 24, 2023

Gaggia Titanium on pitkään ollut espressojen ja cappuccinojen automaattisen kotivalmistuksen kiintopiste. 

Posted in News By Caffè Italia | January 20, 2023

Kahvimyllyn huolellinen huolto varmistaa kahvin jatkuvan herkullisen maun. Opi, miten kahvimyllysi puhdistus onnistuu parhaiten.

Posted in News By Caffè Italia | December 23, 2022

Alkuperäisen ruostumattoman teräksen lisäksi Rancilio Silvia Pro X -malli on nyt saatavana myös kolmessa uudessa värissä: mustana, valkoisena ja vaaleanpunaisena. 

Posted in News By Caffè Italia | November 29, 2022

Uudessa Rancilio Stile -kahvimyllyssä yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja helppokäyttöisyys, joka takaa tarkan jauhatuksen ja tarkat annokset kaikenlaisten kahvijuomien valmistukseen.  

Luotu (missä)
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 49

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5