You have no items in your shopping cart.

Soita ja saat ammattilaisen neuvoja +358(09)42451870

You have no items to compare.

Haku

Verottomuutta sovelletaan automaattisesti tilaukseesi, jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, tai jos ostoksesi lähetetään Euroopan ulkopuolelle.

Blog

Posted in News By Caffè Italia | December 29, 2021

Uusi Rancilio Silvia Pro X on suunniteltu sellaisille espresson ystäville, jotka haluavat kokeilla baristaelämystä kotona ammattitason laitteilla.

Posted in News By Caffè Italia | November 28, 2021

Uusi versio Rancilio Silvia Pro X säilyttää Rancilio Silvia Basen ulkonäön, mutta sillä on täysin erilaiset ominaisuudet. 

Posted in News By Caffè Italia | October 29, 2021

Anima on Gaggian lanseeraama upouusi automaattisten kahvikoneiden sarja. Neljä espressokonemallia kompaktilla ja elegantilla muotoilulla: Gaggia Anima, Gaggia Anima Deluxe, Gaggia Anima Class ja Gaggia Anima Prestige.

Posted in News By Caffè Italia | September 29, 2021

Nuova Simonelli lanseeraa Oscar Moodin: uuden puoliammattimaisen kahvinkeitinmallin, joka on saatavana neljässä eri värissä ja sopii kotikäyttöön, toimistoihin tai pieniin kahviloihin. Caffè Italia paljastaa esimakua uudesta mallista. 

Posted in News By Caffè Italia | August 23, 2021

Nemox, historiallinen yritys, joka on erikoistunut kotimaisten ja ammatillisten jäätelökoneiden tuotantoon, on uudistanut valikoimansa täysin käynnistämällä Ice-Green-hankkeen, jonka tarkoituksena on korvata nykyiset kylmäaineet ekologisilla kylmäaineilla kaikkiin heidän valmistamiinsa kylmälaitteisiin.

Posted in News By Caffè Italia | July 22, 2021

Gaggia Magenta Prestige on yksi uusimmista Gaggian lanseeraamista malleista kotitalouksille suunnattujen superautomaattisten kahvikoneiden markkinoilla.

Posted in News By Caffè Italia | June 24, 2021

Gaggia Milano, pitkään toiminut vakiintunut italialainen yritys, joka on erikoistunut italialaisiin ammattilaistason kahvikoneisiin, lanseeraa yksinoikeudella Gaggia Classic -mallin Limited Edition -version yrityksen 30-vuotispäivän kunniaksi. 

Posted in News By Caffè Italia | May 31, 2021

Tällä videolla Gary Mehigan näyttää meille, kuinka valmistaa täydellinen espresso Rancio Silvia Pro -kahvikoneella.

Posted in News By Caffè Italia | April 28, 2021

Kalsium ja kalkki eivät ole myrkyllisiä, mutta niitä ei kannata jättää kahvikoneen sisälle. 

Posted in News By Caffè Italia | March 30, 2021

Tässä julkaisussa haluamme esitellä, mitkä ovat parhaat ammattikäyttöön tarkoitetut kahvikoneet, joita voi käyttää myös kotona. 

Luotu (missä)
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 29

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3