You have no items in your shopping cart.

Soita ja saat ammattilaisen neuvoja +358(09)23165534

You have no items to compare.

Haku

Verottomuutta sovelletaan automaattisesti tilaukseesi, jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, tai jos ostoksesi lähetetään Euroopan ulkopuolelle.

Näinä vaikeina aikoina haluamme vakuuttaa, että Caffè Italia toimittaa tilauksia ja samalla noudattaa hallituksen viimeisimpiä määräyksiä.

Blog

Posted in News By Caffè Italia | March 31, 2020

Äskettäin Gaggia toi markkinoille New Gaggia Classic -mallin, jonka ulkoasua ja toiminnallisuutta on uudistettu.  

Posted in News By Caffè Italia | March 02, 2020

Tämän videon avulla haluamme opastaa La Pavoni Europiccola -vipukoneen käyttöön aina ensimmäisestä käynnistyksestä säiliön lämmitystilaan ja kahvinvalmistuksesta cappuccinojen valmistukseen.

Posted in News By Caffè Italia | January 31, 2020

Tässä viestissä esittelemme Rancilio Silvia -kahvikoneen  videoarvostelun. Tämä kahvikone on välttämätön sijoitus kaikille niille kahvin ystäville, jotka haluavat nauttia aina ammattimaisesti valmistetusta espressosta usein ja mukavasti omassa keittiössään. 

Posted in News By Caffè Italia | December 30, 2019

Caffè Italia esittelee Marzocco Linea Mini -kahvinkeittimen, joka on inspiroitunut italialaisen yrityksen kuuluisasta Linea Classic -mallista, joka on suunniteltu tässä tapauksessa kotikäyttöön.  Marzocco Mini Line on yhdistelmä eleganssia ja luotettavuutta, jonka avulla kaikki "kotibaristit" voivat valmistaa monenlaisia juomia: espressosta cappuccinoon, pitkästä kahvista latte macchiatoon.

Posted in News By Caffè Italia | November 13, 2019

Tässä artikkelissa Caffè Italia jakaa arvokkaita vinkkejä paahdetun kahvin oikeaan säilyttämiseen kotikeittiössä. 

Posted in News By Caffè Italia | October 30, 2019

Gaggia Brera -kahvinkeittimellä voit valmistaa klassisen espressokahvin integroidulla välittömällä jauhatuksella, jolloin kahvin aromi on sama kuin suosikkikahvilassasi.

Posted in News By Caffè Italia | October 01, 2019

Automaattiset kahvinkeittimet ovat nyt yksi parhaista ratkaisuista niille, jotka haluavat nauttia kahvista kotona niinkuin baarissa. Tässä on opas, jonka avulla voit valita parhaiten sopivan automaattisen kahvinkeittimen. 

Posted in News By Caffè Italia | August 30, 2019

Espressokone on työkalu, jonka avulla voit valmistaa espressokahvijuoman ja sen johdannaiset (cappuccino, latte macchiato, infuusiot). Tässä viestissä selitämme hieman eri tyyppisten markkinoilla saatavilla olevien kahvikoneiden ominaisuuksia ja luettelemme kunkin ensisijaiset toiminnot.

Luotu (missä)
/ sivu

8 Nimike(ttä)