You have no items in your shopping cart.

Soita ja saat ammattilaisen neuvoja +358(09)42451870

You have no items to compare.

Haku

Verottomuutta sovelletaan automaattisesti tilaukseesi, jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, tai jos ostoksesi lähetetään Euroopan ulkopuolelle.

Blog

Posted in News By Caffè Italia | May 30, 2022

Gaggia Classic Lobster Red on uusi kahvinkeitinmalli, joka juhlii Gaggian 45-vuotista taivalta kotitalouksille tarkoitettujen keitinten markkinoilla.

Posted in News By Caffè Italia | April 28, 2022

Kahvilatasoisen espressokahvin valmistaminen vaatii puoliautomaattisen kahvikoneen varustettuna suodatinpidikkeellä sekä kahvimyllyllä, joka pystyy jauhamaan pavut kunnolla. 

Posted in News By Caffè Italia | March 15, 2022

Oscar 22 ja Oscar Mood ovat Nuova Simonellin kaksi uusinta innovaatiota italialaisessa kahvinkeitintuotannossa. Tässä artikkelissa esittelemme keittimien tärkeimmät ominaisuudet ja vahvuudet.

Posted in News By Caffè Italia | February 25, 2022

Nuova Simonelli, historiallinen vuodesta 1936 kahvikoneita valmistanut yritys, on äskettäin esitellyt uuden Oscar 2 -mallin. 

Posted in News By Caffè Italia | January 28, 2022

Tässä artikkelissa esittelemme lyhyesti jokaisen kahvityypin ja opastamme sinua valitsemaan makuusi parhaiten sopivan juoman.

Posted in News By Caffè Italia | December 29, 2021

Uusi Rancilio Silvia Pro X on suunniteltu sellaisille espresson ystäville, jotka haluavat kokeilla baristaelämystä kotona ammattitason laitteilla.

Posted in News By Caffè Italia | November 28, 2021

Uusi versio Rancilio Silvia Pro X säilyttää Rancilio Silvia Basen ulkonäön, mutta sillä on täysin erilaiset ominaisuudet. 

Posted in News By Caffè Italia | October 29, 2021

Anima on Gaggian lanseeraama upouusi automaattisten kahvikoneiden sarja. Neljä espressokonemallia kompaktilla ja elegantilla muotoilulla: Gaggia Anima, Gaggia Anima Deluxe, Gaggia Anima Class ja Gaggia Anima Prestige.

Posted in News By Caffè Italia | September 29, 2021

Nuova Simonelli lanseeraa Oscar Moodin: uuden puoliammattimaisen kahvinkeitinmallin, joka on saatavana neljässä eri värissä ja sopii kotikäyttöön, toimistoihin tai pieniin kahviloihin. Caffè Italia paljastaa esimakua uudesta mallista. 

Posted in News By Caffè Italia | August 23, 2021

Nemox, historiallinen yritys, joka on erikoistunut kotimaisten ja ammatillisten jäätelökoneiden tuotantoon, on uudistanut valikoimansa täysin käynnistämällä Ice-Green-hankkeen, jonka tarkoituksena on korvata nykyiset kylmäaineet ekologisilla kylmäaineilla kaikkiin heidän valmistamiinsa kylmälaitteisiin.

Luotu (missä)
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 34

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4