You have no items in your shopping cart.

Soita ja saat ammattilaisen neuvoja +358(09)23165534

You have no items to compare.

Haku

Verottomuutta sovelletaan automaattisesti tilaukseesi, jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, tai jos ostoksesi lähetetään Euroopan ulkopuolelle.

Näinä vaikeina aikoina haluamme vakuuttaa, että Caffè Italia toimittaa tilauksia ja samalla noudattaa hallituksen viimeisimpiä määräyksiä.

Blog

Posted in News By Caffè Italia | October 30, 2020

Kolme helppokäyttöistä espressokeitinmallia, joiden muotoilu on nykyaikainen: Gaggia Magenta Plus, Gaggia Magenta Milk ja Gaggia Magenta Prestige.

Posted in News By Caffè Italia | September 30, 2020

Grant esittelee meille tässä videokatsauksessa Cadorna Style- ja Cadorna Prestige -mallien varustuksen ja käytön tärkeimmät erot.

Posted in News By Caffè Italia | August 24, 2020

Gaggia Naviglio Milkissa on kaikki superautomaattisten mallien perusominaisuudet: juoman voimakkuus ja ohjelmoitavat määrät, merkkivalot laitteen tilan tarkistamiseksi, kahvimylly keraamisilla terillä ja automaattisella kytkentäjärjestelmällä maidonvaahdotusta varten. 

Posted in News By Caffè Italia | July 31, 2020

Rancilio, ammattikäyttöön tarkoitettujen kahvikoneiden tuotannon ja jakelun johtava yritys, laajentaa kotitalouskäyttöön tarkoitettujen tuotteiden valikoimaa lanseeraamalla Silvia Pron, uuden espressokeittimen, joka on suunniteltu kotibaristoja silmälläpitäen. 

Posted in News By Caffè Italia | June 29, 2020

Uusi mallimme Bezzera Crema edustaa kotikäyttöön tarkoitettujen kahvikoneiden uutta tekniikkaa. Crema on viimeistelty korkealaatuisin materiaalein. 

Posted in News By Caffè Italia | May 28, 2020

Ceado edustaa kahvimyllyalan huipputeknologiaa. Sen uusissa E5P- ja E6P-malleissa on innovatiivisia ominaisuuksia, joiden ansiosta kahvin jauhaminen on entistä helpompaa niin kotona kuin ammattikäytössäkin

Posted in News By Caffè Italia | April 30, 2020

Manuaaliset kahvikoneet ovat niiden kahvin ystävien suosikkimalleja, jotka haluavat valmistaa juomansa samalla tavoin kuin nauttisivat sen luottokahvilassaan. 

Posted in News By Caffè Italia | March 31, 2020

Äskettäin Gaggia toi markkinoille New Gaggia Classic -mallin, jonka ulkoasua ja toiminnallisuutta on uudistettu.  

Posted in News By Caffè Italia | March 02, 2020

Tämän videon avulla haluamme opastaa La Pavoni Europiccola -vipukoneen käyttöön aina ensimmäisestä käynnistyksestä säiliön lämmitystilaan ja kahvinvalmistuksesta cappuccinojen valmistukseen.

Posted in News By Caffè Italia | January 31, 2020

Tässä viestissä esittelemme Rancilio Silvia -kahvikoneen  videoarvostelun. Tämä kahvikone on välttämätön sijoitus kaikille niille kahvin ystäville, jotka haluavat nauttia aina ammattimaisesti valmistetusta espressosta usein ja mukavasti omassa keittiössään. 

Luotu (missä)
/ sivu

Tuotteet 1-10 / 15

Sivu:
  1. 1
  2. 2