You have no items in your shopping cart.

Soita ja saat ammattilaisen neuvoja +358(09)42451870

You have no items to compare.

Haku

Verottomuutta sovelletaan automaattisesti tilaukseesi, jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, tai jos ostoksesi lähetetään Euroopan ulkopuolelle.

Usein kysytyt kysymykset

MITEN VOIN OLLA VARMA, ETTÄ TÄMÄ VERKKOSIVUSTO ON TURVALLINEN?

Caffè Italia on suojatussa sivustossa, jossa on 256-bittinen salaus, joka on korkein kaupallisesti saatavilla oleva salauksen taso. Kaikki Caffé Italialle lähetetyt ja sieltä lähetetyt tiedot salataan henkilötietojesi suojaamiseksi. Emme tallenna luottokorttien numeroita tietokantaamme, vaan ne lähetetään suoraan pankkijärjestelmään.


LUOTTO- JA PANKKIKORTIT

Caffè Italia hyväksyy Visa- ja MasterCard-luotto- ja maksukortit. Banca Sella tarjoaa Secure Sockets Layer (SSL) -teknologiapalvelimen salatun yhteyden kaikenlaisiin maksutapahtumiin. Caffè Italia pidättää oikeuden pyytää tarkempaa tunnistamista vahvistamisen takia ja ottaa sinuun silloin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.


SISÄLTÄVÄTKÖ HINNAT ALV:N

Kaikki hinnat, jotka näet sivustollamme, sisältävät ALV:n. Muita vero- tai tullimaksuja ei ole (EU-maissa).


VEROTON

Verottomuutta sovelletaan automaattisesti tilaukseesi, jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, tai jos ostoksesi lähetetään Euroopan ulkopuolelle.


LÄHETETÄÄNKÖ MINULLE LASKU?

Kyllä, laskusta lähetetään sinulle kopio sähköpostitse.


TOIMITATTEKO TUOTTEITA SUOMEN ULKOPUOLELLE?

Kyllä, me toimitamme tuotteita Suomen ulkopuolelle, toimitamme kaikkialle Eurooppaan. Käytämme FedEX-kuriiripalvelua.


OLETTEKO TE VALTUUTETTU JÄLLEENMYYJÄ?

Kyllä, me olemme kaikkien mainostamiemme tuotteiden valtuutettuja jälleenmyyjiä, ja tarjoamme kahden vuoden valmistustakuun. Takuupalvelu suoritetaan useimmiten suoraan siinä maassa, jossa tuote myydään.