You have no items in your shopping cart.

Soita ja saat ammattilaisen neuvoja +358(09)23165534

You have no items to compare.

Haku

Verottomuutta sovelletaan automaattisesti tilaukseesi, jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, tai jos ostoksesi lähetetään Euroopan ulkopuolelle.

Näinä vaikeina aikoina haluamme vakuuttaa, että Caffè Italia toimittaa tilauksia ja samalla noudattaa hallituksen viimeisimpiä määräyksiä.

Kahvikoneet

La Pavoni GIOTTO GURU – GEVGR

La Pavoni GIOTTO GURU – GEVGR

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

2 599,00 €

Saatavuus: Varastossa

Giotto Guru on uusi espressokahvinkeitin innostuneille kotibaaristeille, jotka haluavat herkullisen espresson kuten kahvibaareissa.
Extend your warranty period
Lisää hieman Caffè Italia -kahvia tilauksessasi
+ -

Kuvaus

Yksityiskohdat

Giotto Guru on uusi espressokahvinkeitin innostuneille kotibaaristeille, jotka haluavat herkullisen espresson kuten kahvibaareissa.

Kaksoiskattilalaite, jossa on “BPPC” -järjestelmä (Brewing Pressure Profiling Control), varustettu kilpailevalla suihkunäytöllä ja suodattimilla panimoryhmässä. Kahvihaudutuksen aikana kahvikupin vedenpainetta voidaan säätää BPPC-mekanismin avulla, jolloin saadaan paras tulos kupissa kaikilla kahvipapuilla.

Paineprofiilia voidaan säätää reaaliajassa mittarilla, joka sopii panimoryhmään. Parempi PID-järjestelmän ohjaaman, itsenäisen kahvinkeittimen lämpöstabiili.

Parempi höyryn ja kuuman veden suorituskyky, riippumattomalla kattilalla, jota PID-järjestelmä ohjaa. Kaupallisen luokan kiertopumppu, joka toimii sekä vesisäiliön että suoran vesiliitännän kanssa, täydentää tämän mallin edistyneitä teknisiä ominaisuuksia.

Suihkuseinä “Competizione”, huipputehokas ja kaiverrettu kalvo, 200 μm suodatuskapasiteetti. Parantaa kahvikupin vedenvirtausta, sen erittäin sileä pinta tarjoaa vertaansa vailla olevat terveys- ja saastumattomat ominaisuudet.

Suodata “Competizione”, kupera pohja parhaaseen yhdistelmään paljaiden suodatinpidikkeiden kanssa.

”Competizione” -rei'itys, tarkoilla, tasaisilla ja yhtenäisillä 0,30 mm reikillä.

Parannettu pinta sähkökiillotusprosessilla, joka eliminoi rautaoksidin, jolloin saadaan parempi ja kiiltävämpi materiaali. Tämä prosessi toimii myös reikien sisällä, parantaen siten rei'itystä standardiin verrattuna. Suodattimet testataan erikseen ja niissä on merkintä La Pavoni.

Tekniset tuotetiedot

Tekniset tuotetiedot

Mitat (LxKxS)

330 x 425 x 425 mm

Pid System

Teho

2400 W – 220-240 Volt 50Hz – 1800W – 120 Volt 60Hz

Virransyöttö

220-240 Volt 50Hz – 120 Volt 60Hz

Additional

Lisätiedot

Model Manual
Grinder Model Ei

Arvostelut

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Write your review

Kirjoita oma arvostelusi

Olet tarkistamassa: La Pavoni GIOTTO GURU – GEVGR

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Score

Liittyvät tuotteet