You have no items in your shopping cart.

Soita ja saat ammattilaisen neuvoja +358(09)42451870

You have no items to compare.

Haku

Verottomuutta sovelletaan automaattisesti tilaukseesi, jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, tai jos ostoksesi lähetetään Euroopan ulkopuolelle.

Kahvikoneet

Vibiemme Domobar Super New Edition Elektroninen

2 Vuoden Takuu

Jos tuote on viallinen, se kerätään ja toimitetaan lähimpään huoltokeskukseen tai valtuutettuun huoltokeskukseen

2 Vuoden Takuu
Veroton

Verottomuutta sovelletaan automaattisesti tilaukseesi, jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, tai jos ostoksesi lähetetään Euroopan ulkopuolelle.

Veroton

Vibiemme Domobar Super New Edition Elektroninen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Normaali hinta: 2 650,00 €

Special Price 2 432,00 €

Saatavuus: Varastossa

Domobar Super on huippuluokan kotimallimme. Ihanteellinen, jos haluat kotona tehokkaan koneen. Kaksoiskattilajärjestelmä antaa sinulle täyden hallinnan uuttamislämpötilassa ja höyryntuotannon kokonaisvakiolla.

Sivupaneelit
Extend your warranty period
Lisää hieman Caffè Italia -kahvia tilauksessasi
+ -

Kuvaus

Yksityiskohdat

Domobar Super antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa erinomainen höyryn suorituskyky ja uuttolämpötila: lämpötila voidaan säätää asteeseen ja määrittää täydellinen uuttokäyrä kahvin laadullesi. Höyrynsyötön teho on säädettävissä kykyjensä mukaan. Voidaan käyttää säiliön tai suoran liitännän kanssa.

Näytä OLED

Näihin digitaalisen ja elektronisen version säätöihin pääsee 3,5 tuuman kosketusnäytöltä muiden päivittäisten toimintojen lisäksi. Voit käyttää myös mittarin istuntojen todentamista, poikkeamien ja hälytysten sieppaamista. Näyttö on todellinen ohjauskeskus kaikille koneen parametreille

Ergonomia ja energiansäästö

Eco-tila on läsnä digitaalisessa versiossa, jotta koneen lämpötilaa voidaan laskea toimimattomuuden aikoina ja saada aikaan huomattavia energiansäästöjä. Nuppeilla ja annosteluvivulla on ergonominen muoto, joka mahdollistaa veden ja höyryn tarkemman toimittamisen, mikä antaa luonteen koneen suunnittelulle.

VBM - E61

Kromatussa messinkiryhmä, mekaanisella pre-infuusiokammiolla, saatavana manuaalisilla säätölaitteilla (vipu) tai elektronisesti. Suodattimen halkaisija 58 mm

Kaksoiskattila

Kaksoiskattilajärjestelmässä on kaksi kattilaa: toinen espresso-uuttamiseen ja toinen höyryn ja kuuman veden toimittamiseen teetä varten.

Räätälöinti

Mukauta Domobaria: värivalikoimassamme voit sovittaa koneesi mihin tahansa ympäristöön. JA kun on aika muuttua, voit antaa koneellesi uuden ilmeen: sivupaneelit on kiinnitetty magneeteilla, joten ne voidaan helposti poistaa ja korvata toisella värillä milloin haluat.

UUSI SOFTWARE

  • Uusi ja helposti luettava graafi. Uuttamisen aikana näytettävässä kuvaajassa näkyvät reaaliaikaiset tiedot sekä sekunteina lasketun ajan että painetasojen osalta. Nyt on mahdollista tarkastella sekä reaaliaikaista laskentaa sekunneissa että reaaliaikaista painetta.
  • Muutettavat paineprofiilit uuton aikana. Jos paineprofiilit on aktivoitu, voit määrittää 7 mukautettua segmenttiä ja siirtyä helposti segmentistä toiseen uuton aikana käyttämällä kuvaajan alla näkyviä uusia nuolia.
  • Manuaalinen profilointi. Jos vaihdat manuaaliseen profilointiin, voit myös säätää uuttopaineita manuaalisesti haudutuksen aikana.
  • Parannettu käyttöliittymä. Uuden ohjelmiston avulla kone antaa sinulle suoran pääsyn haluamaasi valikkoon yhdellä napsautuksella. Jos esimerkiksi kosketat lämpötilakuvaketta, avautuvat lämpötila-asetukset; jos napsautat kattilakuvaketta, pääset aktivoimaan tai deaktivoimaan sen.
  • Äänivaihtoehdot. Voit ottaa äänimerkin käyttöön tai poistaa sen käytöstä yhdellä kosketuksella.
  • Automaattinen puhdistusohjelma. Käytettävissä sähköisessä versiossa.
  • Energiansäästöpainike. Kun kone siirtyy energiansäästötilaan, höyrykattila säätyy 90 °C:een ja keittokattila 70 °C:een. Voit asettaa haluamasi automaattisen aktivointiajan tai aktivoida sen manuaalisesti painamalla painiketta.

Tekniset tuotetiedot

Tekniset tuotetiedot

Ryhmät

1 (E61)

Höyrysauvat

1

Höyrykattila

2

Vesisäiliön kapasiteetti

2 l

Kahvinkeittimen tilavuus

0,5 l

Toimittaa

Elektroninen

Käyttöliittymä

3,5 tuuman kapasitiivinen TFT-näyttö

Pumppu

Paineprofiili

Vesihuolto

Anturisäiliö ja vesiverkko

Teho

600 + 1200 W

Jännite

240 V/ 50/60 Hz

Mitat (KxLxS)

25 / 42 / 47 cm

Paino

33 kg

Additional

Lisätiedot

Model Manual
Grinder Model Ei

Arvostelut

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Write your review

Kirjoita oma arvostelusi

Olet tarkistamassa: Vibiemme Domobar Super New Edition Elektroninen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Score

Liittyvät tuotteet