Italialainen Gaggia-perinne

Gaggia on italialainen yritys ja johtava kahvinkeittimien valmistaja ja jakelija kotitalouksille ja ammattikäyttöön. Tänä vuonna yritys juhlii tärkeää vuosipäivää: 45 vuotta ESPRESSOA KOTONA. Vuonna 1977 Achille Gaggia lanseerasi Baby Gaggia -kahvinkeittimen, jolla hän toteutti unelmansa tuoda espressokahvi suoraan kahvilasta kuluttajien koteihin. Baby Gaggiaa voidaan siksi kutsua ensimmäiseksi kotien espressokoneeksi, joka toimi kahviloiden ulkopuolella.

Uusi Gaggia Classic Lobster Red -malli

Uusi Gaggia Classic Lobster Red -malli

Tämän tärkeän virstanpylvään kunniaksi Gaggia on lanseerannut Gaggia Classic Lobster Redin, joka on Classic Pro -mallin erikoisversio. Koneella on ennennäkemätön hummerinpunainen väri, joka on selkeä kunnianosoitus kuuluisalle Baby Gaggialle, josta tuli kulttilaite 70- ja 80-luvulla.

Gaggia Classic Lobster Redin tekniset tiedot

Gaggia Classic Lobster Redin tekniset tiedot

Classic Lobster Red -mallissa on maalattu galvanoitu teräsrunko ja ikoninen Gaggia Classic -mallin muotoilu, josta on tullut ehdoton hankinta kahvin ystäville ympäri maailmaa. Mallissa on kaikki Gaggia Classic Pron tyypilliset ominaisuudet: ammattilaistasoisesta yksiköstä kromattuun messinkisuodattimen pidikkeeseen ja kolmisuuntaiseen magneettiventtiiliin jatkuvaa paineenhallintaa ja ohjausta varten suodattimen pidikkeen sisällä. Gaggia Classicissa on kaksireikäinen höyryputki, joka tuottaa täydellisen nesteseoksen kaikille maitoa sisältäville juomille.

Gaggia Classic Lobster Redin saatavuus

Kone tulee myyntiin Caffè Italian myymälöissä kesäkuussa 2022. Älä epäröi pyytää lisätietoja asiantuntijoiltamme. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan kahvinkeittimen.