Hyviä uutisia kaikille espresso-intoilijoille. Matka parhaan kahvikoneen löytämiseksi ei ole koskaan ollut helpompaa. Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana kahvikoneiden kehitys on johtanut erilaisten konfiguraatioiden lanseeraamiseen markkinoilla: aloittelijatason koneista, jotka on suunnattu perustarpeita omaaville käyttäjille, aina huippuluokan malleihin, jotka on suunniteltu ammattikäyttöön.

Caffè Italia ehdottaa viittä erityistä käyttöluokkaa ja listaa huolellisesti kullekin niistä markkinoilla saatavilla olevat suorituskykyisimmät ja suositellut kahvikoneet.

Parhaat taloudelliset kahvikoneet

Taloudelliset kahvikoneet voidaan sisällyttää perusasetukseen, joka on täydellinen käyttäjille, jotka haluavat lähestyä espressokahvin valmistusta manuaalisella espressokoneella. Tämä asetus on myös ihanteellinen rajoitetuille tiloille ja tarjoaa mahdollisuuden valmistaa yhdestä neljään kuppia kahvia päivässä. Koe barista-tason espresso oman kotisi mukavuudessa manuaalisilla espressokoneilla.

Suosituksemme

De Longhi Dedica Style EC 685 M
Gaggia Viva Prestige AL SL 230
La Pavoni Gran Caffè GCN
Sage The Bambino Plus

Parhaat perinteiset espressokoneet

Perinteiset espressokoneet on suunnattu puhdasoppisille, jotka rakastavat espressokahvia eivätkä tarvitse valmistaa muita juomatyyppejä. Tämä asetus korostaa lämpötilan hallinnan tärkeyttä ja varmistaa, että jokainen valmistuskerta on juuri oikea. Vivulla toimivat koneet yhdistettynä edistyneisiin lämpötilajärjestelmiin ovat tämän kategorian kohokohtia.

Suosituksemme

La Pavoni Esperto Abile
Ponte Vecchio Lusso Musta
La Pavoni Esperto Competente
Elektra Micro Casa Lever S1

Suosituimmat kahvikoneet

Suosituin valinta on kaiken kattava tarkkuusasetus. Lämpötilan ja paineen säätömahdollisuuksien ansiosta ei ole ihme, että tämä asetus on useimpien kahvin ystävien suosikki. Tämä asetus sisältää edistynyttä pumppaustekniikkaa, joka takaa aina oikean paineen aitoon italialaiseen espressoon, joka on kruunattu luonnollisella kerroksella kermaa joka kerta.

Suosituksemme

Gaggia Classic Pro Nero Tuono
Rancilio Silvia V6 E Uusin versio
Nuova Simonelli Oscar 22 Uusi versio Tank Musta
Vibiemme Domobar Ruostumaton teräs

Parhaat high-end kahvikoneet

High-end kokemus on omistettu käyttäjille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja aitoa italialaista espressoa valmistaessaan. Tämä asetus sisältää malleja, joissa on kaksinkertainen kattilatekniikka, joka tarjoaa täydellisen hallinnan valmistusprosessista ja mahdollistaa kahvin ja höyryn samanaikaisen valmistuksen. High-end kahvikoneet sisältävät ammattimaisia komponentteja, kuten PID-laitteen tarkan elektronisen lämpötilanhallinnan ja erityisen painemittarin sisäisen kattilapaineen seurantaan.

Suosituksemme

Rancilio Silvia Pro X
Lelit Bianca PL162T
Gaggia Accademia Uusi versio Teräs
Sage The Oracle

Oletko valmis löytämään parhaan kahvikoneesi?

Tämän oppaan avulla olet valmis valitsemaan parhaan kahvikoneesi, jotta voit nauttia täydellisestä espressosta valmistettuna oman makusi ja käyttötarpeidesi mukaan. Caffè Italian kahvikonevalikoimasta löydät laajan valikoiman malleja, jotka tarjoavat ihanteellisen ratkaisun jokaiselle kahvin ystävälle, aloittelijasta kokeneeseen baristaan. Laaja valikoimamme heijastaa kahvimaailman monimuotoisuutta ja monimutkaisuutta, ja varmistaa, että jokainen käyttäjä löytää koneen, joka parhaiten sopii heidän tarpeisiinsa ja taitoihinsa.