Rancilio on valinnut poikkeuksellisen tuotelähettilään markkinoimaan uutta Rancilio Silvia Pro -kahvikonetta, joka on suunniteltu vaativimmille kahvin ystäville, jotka haluavat nauttia ammattilaistasoisesta espressosta omassa kodissaan. Tästä syystä Rancilio on valinnut entisen Masterchef Australia -tuomarin Gary Mehiganin tuotelähettilääksi. Gary, TV-tuomari ja menestyvä ravintoloitsija, rakastaa myös todella espressoa, jota hän on valmistanut 17 vuotta peräkkäin luotettavalla Rancilio Miss Lucy -kahvikoneella. Vahvistaakseen intohimonsa espressokahvia kohtaan Gary on myös lanseerannut Gary Mehigan -erikoiskahvit yhteistyössä Veneziano-paahtimoiden kanssa ja tullut markkinoille erikoissekoituksillaan.

Rancilio Silvia Pro

Uusi Silvia Pro -malli on myös osoitus uudesta kumppanuudesta italialaisen yrityksen ja johtavan cateringratkaisujen toimittajan Moffat Groupin välillä. Kumppanuuden tuloksena syntyi vuoden 2020 lopussa Rancilio Group Australia, uusi konserni, joka voi palvella maailmanlaajuista asiakasverkostoa täydentämällä catering-ja kahvialan osaamisalueita.

Rancio Silvia Pro

Rancilio Silvia Pro on pienikokoinen ja muistuttaa muotoilultaan ikonista Rancilio Silviaa, jota pidetään yhtenä myydyimmistä kotikäyttöön tarkoitetuista kahvikoneista. Silvia Pro -mallissa on kaksoiskattila, jota voidaan säätää kahdella PID-säätimellä ja digitaalisella näytöllä. Puoliautomaattinen annostelutila mahdollistaa laadullisen uuttamisen, kun taas kaksoiskattilateknologia mahdollistaa sekä kahvin että höyryn annostelun samanaikaisesti.

Tällä videolla Gary Mehigan näyttää meille, kuinka valmistaa täydellinen espresso Rancio Silvia Pro -kahvikoneella.