You have no items in your shopping cart.

Soita ja saat ammattilaisen neuvoja +358(09)42451870

You have no items to compare.

Haku

Verottomuutta sovelletaan automaattisesti tilaukseesi, jos olet rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi, tai jos ostoksesi lähetetään Euroopan ulkopuolelle.

Kahvikoneet

La Marzocco Linea Mini R Harmaa

La Marzocco Linea Mini R Harmaa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

5 394,00 €

Saatavuus: Varastossa

Uudessa Mini Line -mallistossa yhdistyvät perinteet ja innovaatiot, sillä sen ulkonäkö on päivitetty ja siinä on innovatiivisia toiminnallisia ominaisuuksia, kuten Brew-by-Weight.
Toimitus noin 4 viikkoa

Extend your warranty period
Lisää hieman Caffè Italia -kahvia tilauksessasi
+ -

Kuvaus

Yksityiskohdat

La Marzoccon uudelleen ideoima Mini Line inspiroi sekä kokenutta baristaa että uteliasta tutkimusmatkailijaa ja tekee jokaisesta espressolle omistetusta hetkestä elämyksen. Uudessa Linea Minissä yhdistyvät perinteet ja innovaatiot, sillä sen estetiikka on päivitetty Della Pietra Curve -yksityiskohdan ja pehmeän tuntuisten lisävarusteiden ansiosta, ja siinä on innovatiivisia toiminnallisia ominaisuuksia, kuten Brew-by-Weight, uusi esi-infuusiojärjestelmä ja helpotettu paineen säätö. Se on luotu työkaluksi niille, jotka unelmoivat täydellisestä espressosta, ja kumppaniksi seikkailuihin kotona ja sen ulkopuolella. Linea Mini on yhtä kaunis kuin suorituskykyinen, käyttövalmis ilman tila- tai aikarajoituksia.

Estetiikka: Linea Micra ja Linea Classic S -malleissa nähtyä "Della Pietra Curve" -muotoilua mukaillen Linea Mini on harmonisen tyylikäs. Etumittaristo maalataan korin värin mukaiseksi. Otamme käyttöön myös tyylikkään uuden hopean värivaihtoehdon, joka korvaa nykyisen harmaan.

Brew-By-Weight: Linea Mini on suunniteltu yhdistettäväksi La Marzoccon Brew-by-Weight-vaakaan, ja se tarjoaa Mass Mode -tilan, joka jäljittelee ABR-toiminnallisuutta johdonmukaisten paukkujen ja paremman työnkulun takaamiseksi kotona tai kahvilassa.

Shot Timer: Käyttäjäkokemuksen ja kotibaristapalautteen perusteella etupuolelle on lisätty shottiajastin panimolautasen yläpuolelle, jotta barista saa parempaa johdonmukaisuutta ja tietoa.

Integroitu ryhmäkorkki: Mahdollistaa paremman lämpötilan vakauden. Kattilan eristys lisää tehokkuutta.

Huuhtelutila: Kätevä vaihtotoiminto nopeaa, ennalta ohjelmoitua huuhtelua varten, mikä säästää aikaa ja varmistaa optimaalisen vedenkäytön.
"Soft Touch -viimeistely: Olemme viimeistelleet jokaisen kosketuspisteen, keittomelasta melan etukehykseen ja nuppeihin, jotta saataisiin aikaan premium-luokan tuntumainen kokemus.

Helppo pumpun paineen säätö: Tämä ominaisuus sijaitsee nyt kätevästi yläosassa, ja sen avulla voit vaivattomasti säätää valmistuksen painetta irrottamatta mitään rungon osia tai menemättä koneen sisälle.

"Soft Saturation System": Innovatiiviset itsepuhdistuvat virtausrajoittimet parantavat käyttökokemusta ja parantavat uuttamismahdollisuuksia.

Säiliöpohjainen esitäyttö: Linea Minissä on aikaesinfuusio sisäisestä säiliöstä tai putkistosta jokaisen espresson tarkempaa tutkimista varten.

Eristetty höyrysauva: Kuten Linea Micrassa, Linea Minissä on eristetty höyrysauva. Siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kärki monipuolisuuden vuoksi, ja siinä on PEEK-polymeerihöyrykärki parempaa eristystä ja puhtautta varten. Nykyinen Performance Touch -höyrysauva on myös saatavana lisävarusteena.

Muunneltava portafilter: Nyt vakio-ominaisuus, joka lisää joustavuutta ja mukavuutta.

Vesisäiliö ja tyhjennyslaatikko: Kuten Micrassa, myös Linea Minissä on irrotettava vesisäiliö, joka on helppo puhdistaa ja täyttää uudelleen. Tyhjennyslaatikon ritilä on saatavana helpottamaan Brew-by-Weight-asteikon integrointia. Näihin vaihtoehtoihin kuuluvat erilaiset tyhjennysritilät, jotka ovat samanlaisia kuin Micrassa, sekä Linea Minin vakiomallinen tyhjennysritilä.

Offline-tila: Parannettu IoT- ja sovellusyhteys mahdollistaa ominaisuuksien säätämisen Bluetoothin kautta Wi-Fi-yhteyden sijaan, mikä sopii erinomaisesti tapahtumiin tai paikkoihin, joissa ei ole internetyhteyttä.

Höyrytehon säätö: Mukauta höyrysauvan voimakkuus välillä 1-3 La Marzocco Home App -sovelluksen kautta, räätälöimällä se mieltymystesi mukaan.

Tekniset tuotetiedot

Tekniset tuotetiedot

Ryhmät

1

Mitat (LxKxS)

35,7 x 38 x 45,7

Paino

30 Kg

Jännite

220-240V 

Teho

1620 W (220-240V)

Keittimen kapasiteetti

3 l

Additional

Lisätiedot

Model Manual
Grinder Model Ei

Arvostelut

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Write your review

Kirjoita oma arvostelusi

Olet tarkistamassa: La Marzocco Linea Mini R Harmaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Score

Liittyvät tuotteet