Gaggia Brera

TEKNOLOGIA

Gaggia Brera -kahvinkeittimellä voit valmistaa klassisen espressokahvin integroidulla välittömällä jauhatuksella, jolloin kahvin aromi on sama kuin suosikkikahvilassasi.  Gaggia Brera -kahvinkeitin on varustettu keraamisella kahvimyllyllä (250 g), joka mahdollistaa kahvin optimaalisen jauhamisen ja jota voidaan säädellä eri painoille, välillä 7-10,5 g. Aromin säätötoiminnon avulla voit valita neljä erilaista maun intensiteetin vaihtoehtoa. Kahvikoneessa on myös erityinen lokero jauhetun kahvin säilytykseen.

MUOTOILU

Gaggia Brerassa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu etupaneeli, joka antaa sille ammattimaisen ulkonäön, joka soveltuu myös keittiön ulkopuolelle. Kahvikoneen runko ei ole kokonaan terästä: sivupaneelit ja ohjausnuppi ovat muovia. Koostaan huolimatta Gaggia Brera ei ole kovin suuri säiliöltään (1,2 l) ja kahvinpurujen keräykseltään (8 annosta).

Gaggia Brera

KÄYTTÖ

Gaggia Brera on automaattinen kahvikone, joka mahdollistaa laadukkaan espresson valmistamisen Aroma Select -mekanismin ansiosta. Kahvipapujen jauhamisen jälkeen kahvikone annostelee kahvin automaattisesti ja valmistaa kahvin. Annosteltavan kahvin määrä on myös ohjelmoitavissa espresso kahvin ja tavallisen kahvin välillä. Digitaalinen näyttö tekee navigoinnista nopeaa ja helppoa. Energialuokka A ja automaattinen sammutusjärjestelmä mahdollistavat alhaisen energiankulutuksen.  Gaggia Brera se on myös varustettu "cappuccinatore"-järjestelmällä maitovaahdon, cappuccinoiden, kuuman veden, teen ja infuusioiden valmistamiseksi.

YLLÄPITO

Gaggia Brera suorittaa automaattisen huuhtelujakson jokaiselle toiminnolle. Siksi on välttämätöntä, että tyhjä kuppi on aina jakelijan ulottuvilla. Kalkinpoistosykli on hieman monimutkainen ja työläs. Gaggia Breran tyylikäs ulkopinta vaatii selvästi paljon puhdistusta.