Caffè Italia esittelee Marzocco Linea Mini -kahvinkeittimen, joka on inspiroitunut italialaisen yrityksen kuuluisasta Linea Classic -mallista, joka on suunniteltu tässä tapauksessa kotikäyttöön.  Marzocco Mini Line on yhdistelmä eleganssia ja luotettavuutta, jonka avulla kaikki "kotibaristit" voivat valmistaa monenlaisia juomia: espressosta cappuccinoon, pitkästä kahvista latte macchiatoon.

Mini-linjassa on minimaalinen, mutta täydellinen muotoilu, joka sisältää kaikki juomien valmistukseen tarvittavat elementit: höyryn ja kuuman veden säätönupit, painemittarit, jotka mittaavat kattilan ja pumpun paineen, tilava kupinlämmitin. Muotoilu on niin ikään saanut vaikutuksia Classic-linjan malleista, mutta mitat on mukautettu kotikäyttöä ajatellen. Värivaihtoehdot kuten musta, punainen, keltainen, sininen, valkoinen ja ruostumaton teräs, ovat mielenkiintoisia.

KÄYTTÖ

Marzocco Linea Mini -kahvinkeitin on varustettu integroidulla pyörivällä pumpulla, joka takaa parhaimman mahdollisen suorituskyvyn. PID-ohjaus on hieman monimutkainen (digitaalisiin ohjelmointimenetelmiin verrattuna), mikä johtuu analogisesta pyörästä, joka sisältää usein epätarkkoja numeroita. Erittäin mielenkiintoinen yksityiskohta ovat LED-valot, jotka valaisevat suoraan suuttimen alapuolella olevaa alustaa.

La Marzocco Linea Mini

Pikakattilan tilavuus on 170 ml ja se on sijoitettu suoraan annosteluyksikön yläpuolelle. Tämä takaa erinomaisen lämpöstabiilisuuden myös PID-säädön ja lämmönkestävyysjärjestelmän ansiosta, joka höyrykattilaan sijoitettuna edesauttaa veden sisääntuloa jo lämpöisenä. Kahvinkeitin on myös varustettu toisella erittäin tilavalla pannulla (3,5 l) kuuman veden ja höyryn jakelua varten

DESIGN

Marzocco Linea Mini -kahvinkeittimen mitat ovat melko pienet, mutta 41 kg paino on huomattava ja kattila takaa 3,5 litran tilavuuden. Runko on valmistettu täysin ruostumattomasta teräksestä. Säiliön tilavuus on 2 litraa, ja haluttaessa laite voidaan kytkeä vesijohtoverkkoon.

La Marzocco Linea Mini

YLLÄPITO

Marzocco Linea Mini -mallissa on kätevä lämpimän veden hana, jossa on suutin suodatinpidikkeen huuhtelua varten kahvin ja toisen välillä. Irrotettavan paneelin ansiosta molempien osien ylläpito ja kalkinpoisto ovat helppoja suorittaa, kun taas venttiilien ansiosta laite voidaan huuhdella käytön aikana ja sen jälkeen, jolloin automaattinen puhdistussykli ei ole tarpeen ja siten myöskään kemiallisten tuotteiden käyttö huollon yhteydessä.

ARVIOINTI

TEKNOLOGIA

5/5

DESIGN

4/5

KÄYTTÖ

4/5

YLLÄPITO

4/5

Näytä tuotteet