Kahvilatasoisen espressokahvin valmistaminen vaatii puoliautomaattisen kahvikoneen varustettuna suodatinpidikkeellä sekä kahvimyllyllä, joka pystyy jauhamaan pavut kunnolla. Kotikäyttöisten kahvikoneiden evoluutio on johtanut edullisten kaikki baristatoiminnot sisältävien all-in-one-mallien kehittämiseen.

La Pavoni Domus Bar on yksi niistä: integroidulla kahvimyllyllä varustettu puoliautomaattinen kahvikone, jossa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet.

Caffè Italia esittelee täydellisen yleiskatsauksen Pavoni Domus Bar -kahvikoneesta korostaen mallin ostoa puoltavia tärkeimpiä ominaisuuksia.

La Pavoni Domus Barin tärkeimmät ominaisuudet

La Pavoni Domus Barin tärkeimmät ominaisuudet

La Pavoni Domus Bar on maitopohjaisten juomien valmistukseen tarkoitettu puoliautomaattinen espressokone varustettuna juomien uutto- ja höyrynvalmistustoiminnolla. Domus Bar on varustettu esiuuttotoiminnolla, jota käyttäjä voi manuaalisesti säätää kahden kahvin sekä höyryn lämpötilaa säätelevän termostaatin avulla.

Kahvikoneeseen integroitu kahvimylly mahdollistaa espressopapujen jauhamisen seitsemällä eri jauhatusasteella ja samalla voit valmistaa juomia tilaa säästäen. Koneen yläosassa on kupinlämmitin, joka esilämmittää kupit ennen juomien valmistuksen aloittamista. Domus Bar on myös varustettu esilämmitystoiminnolla, jonka ansiosta kone on käyttövalmis vain neljässä minuutissa.

Turbosteam-toiminnon avulla voit valmistaa täydellisen kermaisen maitovaahdon cappuccinoa ja latte macchiatoa varten ilman vaaraa maidon palamisesta tai riittämättömästä vaahdosta. Lisäksi Domus Bar on varustettu irrotettavalla vesisäiliöllä, jonka avulla voit tarkistaa veden määrän aina näkyvillä olevan mitta-asteikon ansiosta.

Miksi La Pavoni Domus Bar kannattaa ostaa?

Miksi La Pavoni Domus Bar kannattaa ostaa?

Tämä kahvikonemalli on erinomainen ratkaisu käyttäjille, jotka haluavat ammattitasoisen espressokoneen omaan keittiöönsä. La Pavoni -malleille ominainen erinomainen hinta-laatusuhde mahdollistaa ammattitasoisen varustelun ilman tarvetta ostaa kalliita laitteita erikseen.

Caffè Italia neuvoo sinua tarpeitasi parhaiten vastaavan kahvikonemallin tunnistamisessa ja hankkimisessa.