Rancilio, ammattikäyttöön tarkoitettujen kahvikoneiden tuotannon ja jakelun johtava yritys, laajentaa kotitalouskäyttöön tarkoitettujen tuotteiden valikoimaa lanseeraamalla Silvia Pron, uuden espressokeittimen, joka on suunniteltu kotibaristoja silmälläpitäen.

Rancilio Silvia on Rancilion kotikäyttöön tarkoitettujen kahvikoneiden tuotesarjan tähtinimi.  Silvia-malli on ollut markkinoilla yli 20 vuotta. Luotettavuutensa, laatunsa ja yksinkertaisuutensa ansiosta se on valloittanut lukuisia faneja ympäri maailmaa ja siitä on tullut vertailupiste kaikille kotibaristoille, jotka haluavat valmistaa täydellisen espresson omassa keittiössään. Yksinkertainen eleganssi yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun on osaltaan myös edistänyt Silvian menestystä useilla tärkeillä kansainvälisillä markkinoilla.

Silvia Pro

Halu tyydyttää vaativimpienkin kotimaisten baristojen tarpeet on saanut aikaan sen, että Rancilio lanseeraa Silvia Pro -mallin, kahvinkeittimen, joka pystyy tarjoamaan markkinoilla olevien ammattimallien tarjoamien vaatimusten mukaisen kahvinuuttokyvyn.

Rancilio Silvia Pron tärkein innovaatio on kahden erillisen vesisäiliön läsnäolo. Niiden ansiosta voit säätää itsenäisesti erilaisia lämpötiloja kahvin uuttoa ja höyrytoimintoa varten. Lämpötilaa säädetään erityisellä painikkeella, joka on kytketty PID-ohjaimeen, kun taas lämpötila näkyy koneen etuosassa. Digitaalinäytössä näkyy myös sekuntikello annosteluaikaa varten ja vesisäiliön hälytys.

Rancilio Silvia Pro

Silvia Prossa onmyös "herätystoiminto", jonka avulla voit kytkeä koneen automaattisesti päälle ja siten nopeuttaa aamun lämmitysvaiheita. Laadukkaat materiaalit soveltuvat myös intensiivisempiin käyttötarkoituksiin. Koneen komponentit on valmistettu samoista materiaaleista kuin Rancilion ammattikäyttöön tarkoitetut espressokoneet: ergonominen suodattimen pidike 8 ja 16 g:n suodatinkorilla, messinkinen annosteluyksikkö, eristetyt vesisäiliöt ja monisuuntainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu höyrysauva. Mukana toimitetuissa lisävarusteissa on myös musta puinen kahvitampperi 58 mm:n litteällä teräspohjalla.

Älä menetä mahdollisuutta parantaa baristataitojasi, osta nyt Rancilio Silvia Pro. Toistaiseksi se on saatavana vain Caffè Italia -verkkokaupasta.

Siirry tuotesivulle