Rancilio Silvia on kotitalouksiin suunniteltu kahvinkeitinv, jolle on ominaista yksinkertainen ja selkeä muotoilu, jota me Caffè Italiassa olemme tarjonneet verkkokaupoissamme vuosikymmeniä. Uusi versio Rancilio Silvia Pro X säilyttää Rancilio Silvia Basen ulkonäön, mutta sillä on täysin erilaiset ominaisuudet. Näitä kahden koneen toiminnallisia eroja on vaikea verrata, sillä Rancilio Silvia Pro X on kuin tehostettu Silvia ammattimaisine suorituskykyineen, toiminnallisine ominaisuuksineen ja komponentteineen. Esittelemme alla uuden Rancilio Silvia Pro X:n tärkeimmät ominaisuudet.

Uuden Rancilio Silvia PRO X:n kohokohdat

 • Höyryteho maitojuomien valmistukseen: kaksi erillistä kattilaa mahdollistaa höyryn annostelun maitojuomien valmistukseen jatkuvalla ja tehokkaalla tavalla. Kaksi kattilaa sisältävät kahvikoneet ovat käytännössä ainoa oikea valinta niille, jotka höyryttävät maitovaahtoa lämmönvaihdontekniikalla toimivalla kahvinkeittimellä.
 • Digitaalinen lämmönsäätö: Useimpia juomien valmistuksen vaiheita (veden lämpötilaa) ja suorituskykyä (höyryn lämpötilaa ja virtauspainetta) voidaan ohjata PID-tekniikalla, joka tarkoittaa koneen etuosassa sijaitsevaa yksinkertaista ja minimalistista ohjauspaneelia.
 • Nopeus ja reagointikyky: kone saavuttaa käyttölämpötilan hyvin nopeasti ja siinä on mukautettava sammutusasetus. Vaikka on suositeltavaa odottaa 10–15 minuuttia ensimmäisellä lämmityskerralla, kone saavuttaa haudutuslämpötilan alle 5 minuutissa.
 • Lämpöstabiilisuus: Käytettäessä lämpöstabiilisuuden WBC-testiä vedensyötössä, lämpötila-alue on 0–14 celsiusastetta. Samaa testiä käyttävien kaupallisten koneiden lämpötila-alue voi vaihdella -16–17 celsiusasteen välillä.

Rancilio Silvia PRO X

Silvia Pro X:n tekniikka

Tämä Rancilio Silviaa ulkonäöllisesti niin paljon muistuttava kone pystyy nousemaan täysin eri tasolle suorituskyvyn hallinnassa. Ensinnäkin Rancilio Silvia Pro X sisältää kaksi tehokasta kattilaa, jotka mahdollistavat vedensyötön ja höyryn tuotannon samanaikaisesti ilman lämpötilan menetystä. Molempien kattiloiden PID-säätimien ansiosta Silvia Pro X tarjoaa kilpailukykyisen lämpötilatarkkuuden. Kaikkea tätä suorituskykyä ohjataan yksinkertaisilla annostelukomennoilla, koneen toimintojen hallintaa helpottavalla digitaalisella näytöllä ja automaattisella annosteluajastimella.

Uusi Silvia Pro X pystyy tarjoamaan entistä paremman baristakokemuksen, koska se sisältää Rancilio Silvian hyväksi todetun tekniikan, mikä korostaa sen huippuluokan teknisten laitteiden toimivuutta ja suorituskykyä. Variable Soft Infusion -teknologian ansiosta voit liottaa kahvilevyä kevyesti matalapaineisessa vedessä jopa 6 sekuntia ennen kuin se saavuttaa normaalin annostelupaineen. Tämä infuusiojakso tasoittaa kahvilevyn epätasaisuuksia uuttamisen aikana ja auttaa korostamaan kahvisi ainutlaatuisia aromaattisia vivahteita.

Silvia Pro X:n tekniikka

Uuden PRO X:n pääominaisuudet

 • 0,3 litran eristetty messinkinen kahvikattila
 • Pt1000-lämpötila-anturi maksimaalisen lämpöstabiilisuuden saavuttamiseksi
 • 1 litran korkeatehoinen höyrykattila
 • Sisäinen 2 litran säiliö vesitasovaroituksella
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu höyrysauva täydellä liikeradalla
 • Ammattikäyttöön soveltuvat, todella lämmönkestävät ja NSF-messinkiset kärki ja kattila
 • Muunneltava pehmeä infuusiojärjestelmä
 • Ergonominen 58 mm suodatinpidike 8/18g korilla