Ceado edustaa kahvimyllyalan huipputeknologiaa. Sen uusissa E5P- ja E6P-malleissa on innovatiivisia ominaisuuksia, joiden ansiosta kahvin jauhaminen on entistä helpompaa niin kotona kuin ammattikäytössäkin.

Ceado E5P

Ceado E5P on pienikokoinen kahvimylly, joka sopii sekä koti- että ammattikäyttöön. Kompaktin muotoilunsa ansiosta kahvimylly sopii mihin tahansa tilaan. Sitä on myös erittäin helppo käyttää, joten se on ihanteellinen kaikenlaiseen käyttöön.

Ceado E5P -mallin Steady Lock Grinder -järjestelmä varmistaa, että terät pysyvät tasaisen etäisyyden välillä toisistaan, mikä takaa oikean karkeusasteen jopa kovassa käytössä.

Perusmallin mustan värin lisäksi uutta Ceado E5P -mallissa on toimintavalmius, jonka saa aktivoitua helposti erillisestä painikkeesta.

Ceado E6P

Ceado E6P on pienikokoinen kahvimylly, joka sopii mihin tahansa tilaan. Uuden E6P-mallin kaikki komponentit ja mekanismit on suunniteltu uudelleen, joten sitä on entistä kätevämpi käyttää ja se on entistä täsmällisempi.

Ceado E6P on valmistettu kevytmetalleista, ja siinä on lämpösuojattu oikosulkumoottori sekä polykarbonaattikello. Kaikkien näiden materiaalien ansiosta Ceado E6P on erittäin luotettava ja sen suorituskyky on huippuluokkaa.

Suodattimen pidikkeen kiinnitystä on helppo säätää, jauhetun kahvin voi annostella suoraan suodattimen pidikkeeseen eikä baristan tarvitse tehdä sitä toimenpiteen aikana. Uudessa Ceado E6P -mallissa tilankäyttöä on optimoitu, ja siihen on lisätty kätevä kosketusnäyttö, josta jauhamistoimintoja voi säädellä. Myös Ceado E6P -perusmallin väri on musta.