Gaggia Cadorna on Italiassa valmistettu erittäin automaattinen kone, jonka ansiosta kahvin ystävät voivat nauttia todellisesta barista-kokemuksesta omassa kodissaan. Kone näyttää sekä modernilta että houkuttelevalta. Siinä on TFT-näyttö taustavalaistuilla painikkeilla, joista pääsee kaikkiin juomien mukautusprofiileihin liittyviin annostelu- ja räätälöintitoimintoihin.

Grant esittelee meille tässä videokatsauksessa Cadorna Style- ja Cadorna Prestige -mallien varustuksen ja käytön tärkeimmät erot.

Gaggia Cadorna Style on uusi täysin automaattinen espressokeitin, jossa on integroitu kahvimylly ja joka on suunniteltu ja valmistettu Italiassa. Cadorna Stylellä voi valmistaa jopa kuusi esiasetettua juomaa (lyhyt espresso, espresso, pitkä espresso, kahvi, americano, kuuma vesi) kaikki helposti yhdellä painikkeella. Juomien toiminta ja ohjelmointi tapahtuu modernilla TFT-näytöllä, jossa on taustavalaistut painikkeet. Maitopohjaisten juomien valmistustoimintoihin kuuluu Gaggian klassisen maidonvaahdottimen käyttö, jonka avulla maitoa voidaan vaahdottaa kuin todellinen barista.

Gaggia Cadorna Style

Gaggia Cadorna Prestigellä voit valmistaa 14 ennalta ohjelmoitua juomaa: lyhyt espresso, espresso, pitkä espresso, kahvi, americano, cappuccino, cappuccino XL, café au lait, café cortado, latte macchiato, latte macchiato XL, flat white, vaahdotettu maito ja kuuma vesi teetä, kaakaota tai haudutettuja juomia varten.

Gaggia Cadorna Prestige

Cadorna Prestigessä on integroitu kannu, joka estää maitoa pääsemästä kosketuksiin itse koneen kanssa. Yksinkertaisella napin painalluksella voit valmistaa maukkaan cappuccinon tai maitopohjaisen juoman todella helposti. Koneeseen integroitu kannu emulgoi maitoa kahdesti sopivan koostumuksen ja kermamaisuuden saavuttamiseksi. Kun haudutus on valmis, kone suorittaa automaattisen puhdistussyklin poistaakseen mahdolliset maitojäämät tangosta. Prestige-kannu voidaan myös poistaa maidon säilyttämiseksi jääkaapissa.