Gaggia Classic Evo Pro on uusi kahvikonemalli, jonka on lanseerannut koti- ja ammattikäyttöön tarkoitettujen kahvilaitteiden tuotannon ja jakelun alalla vaikuttava menestysbrändi Gaggia.

Uuden EVO-mallin ominaispiirteitä on parannettu pääasiassa neljällä alueella:

  • Tuotteen kestävyyttä on parannettu
  • Esteettistä laatua on parannettu
  • Kunnossapitoa on helpotettu

Mutta mitä eroa on Gaggian vuonna 2019 lanseeraamalla Classic Pro -mallilla ja uudella Classic EVO -mallilla? Tutustutaan eroihin yhdessä.

Suodatinpidike on yksi espressokoneen tärkeimmistä kosketuspisteistä. Classic EVO: n uusi suodatinpidike on valmistettu ruostumattomasta teräksestä täysin ilman kromausta. Korkealaatuinen materiaali takaa paremman ulkonäön lisäksi moitteettoman suorituskyvyn.

EVOBRASS-messingistä valmistettu annosteluyksikkö

Uusi EVO-malli takaa koneen suorituskyvyn optimoinnin ja esteettisemmän ulkonäön. Gaggia Classic EVO: n uusi annosteluyksikkö on valmistettu EVOBRASS CW510-L -messingistä, joka on teknologisesti korkealaatuinen ja kemiallisesti turvallinen materiaali, ja takaa paremman johtavuuden (7 kertaa korkeampi kuin ruostumattomalla teräksellä) ja tasaisemman lämpötilan useampia peräkkäisiä kahveja annosteltaessa. Uusi yksikkö on yhdistetty ruostumattomasta teräksestä valmistettuun holkkiin, joka parantaa yhteensopivuutta samasta materiaalista valmistetun uuden suodatinpidikkeen kanssa.

Vedenlämmittimen lisäsuojaus

Gaggia Classic EVO -koneen vedenlämmitin on valmistettu alumiinista ja sen inertistä materiaalista valmistettu lisäpinnoite estää alumiinin joutumisen kosketuksiin veden kanssa. Tällä parannuksellaan Gaggia kohottaa käyttämiään turvallisuusstandardeja asiakkaidensa suojelemiseksi. On huomattava, että ilman tätä päällystettä alumiiniset vedenlämmittimet ovat yhtä turvallisia, vaikka alumiinin myrkyllisyyskynnys on erittäin korkea.

Gaggia Classic Evo Pro -mallissa on uusi suodatinpidike

Lisätuki pumpulle/vedenlämmittimelle

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lisätuki helpottaa koneen kokoamista, jolloin myös kunnossapito sujuu helpommin.

Mistä löydän uuden Gaggia Classic Evo Pro -mallin?

Uusi EVO Pro -espressokone on saatavana eri väreissä kaikissa Caffè Italia - verkkokaupoissa. Tutustu myös erilaisiin pakettitarjouksiin, joissa yhdistyvät Gaggia Classic Evo ja erilaiset kahvimyllymallit. Ostamalla pakettitarjouksen säästät kahden komponentin täydestä hinnasta ja saat Barista Station -aseman suoraan keittiöösi tai toimistoosi.