Uusi Gaggia Accademia on viimeisin innovaatio, jonka on lanseerannut johtava italialainen yritys koti- ja ammattikäyttöön tarkoitettujen espressokoneiden tuottamisessa ja jakelussa. Uudessa Accademiassa on tyylikkään musta uudelleenmuotoilu, ja se on epäilemättä yrityksen tarjoaman kotikäyttöön tarkoitettujen espressokoneiden valikoiman kirkkain tähti. Tutustutaan yhdessä uuden mallin muotoiluun, teknisiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.

Uuden Gaggia Accademian muotoilu

Uuden automaattisen Accademia-kahvikoneen muotoilussa on useita innovatiivisia ominaisuuksia edelliseen malliin verrattuna. Koneen rungon muotoilu on suunniteltu täysin tummaksi ja siinä on taustavalaistuja yksityiskohtia korostava punainen viiva. Punaisella viivalla korostettujen yksityiskohtien on tarkoitus ohjata käyttökokemusta kokonaan kosketuspainikkeilla ohjattavassa koneessa. Maalattu teräsrunko varmistaa hyvän kestävyyden, kun taas musta peililasijulkisivu takaa aina tyylikkään ulkonäön. Koneessa on suuri värillinen kosketusnäyttö 3D-kuvakkeilla ja taustavalaistuilla painikkeilla. Annostelunupit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne on varustettu aina optimaalisen otteen varmistavilla erityisillä tekstuureilla. Uutta konetta koristaa iso ruostumattomasta teräksestä valmistettu kupinlämmitin.

Uuden Gaggia Accademian muotoilu

Uuden Accademia-kahvikoneen toiminnot

Pääkäynnistys- ja sammutustoimintoja, koneen asetuksia, juomien valmistusta ja puhdistustoimintoja voidaan ohjata suurella kosketusnäytöllä, joka mahdollistaa ohjattujen toimintojen kätevän seuraamisen. Erityisen kosketusnäppäimistön avulla voit nimetä uudelleen suosikkijuomasi ja muokata niiden nimiä. Gaggia Accademia mahdollistaa 19 erilaisen juoman valmistuksen: espressosta cappuccinoon, latte macchiatosta flat whiteen, americanosta cortadoon. Ihan kuin sinulla olisi ammattibarista käytettävissä keittiössäsi.

Uuden Accademian tekniikka

Kätevän keskinupin avulla voit säätää creman voimakkuutta kolmella tasolla. Näin voit nauttia täyteläisemmästä espressosta tai miedomman makuisesta kahvista. Accademia on varustettu integroidulla maitokannulla, jota voidaan helposti ohjata kaikissa valmistus- ja puhdistustoiminnoissa. Yksinkertaisesta painalluksesta aktivoituva ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu ammattimainen höyrysauva mahdollistaa moitteettoman maitovaahdon, jolla voi tehdä latte art -luomuksia. Höyrysauva annostelee myös kuumaa vettä teejuomiin ja haudukkeisiin, ja se voidaan puhdistaa erityisellä painikkeella. Säädettävä annostelija mukautuu erityyppisiin kuppeihin varmistaakseen kahvin valmistuksen oikeassa lämpötilassa.

Uuden Accademian tekniikka

Mistä uuden Gaggia Accademian voi hankkia?

Uusi Gaggia Accademia on saatavilla automaattisten Gaggia-kahvikoneiden valikoimastamme. Vertaile malleja heti ja ota yhteyttä myyntihenkilökuntaamme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi tai neuvoja ostamiseen liittyen.