Gaggia Titanium on monien vuosien ajan ollut automaattisen kahvin valmistuksen ehdoton kiintopiste. Vuonna 1999 lanseerattu Gaggia Titanium toi kotitalouksien saataville "pavuista kuppiin" -konseptin, eli mahdollisuuden valmistaa moitteeton espresso tai kermainen cappuccino vain yhtä nappia painamalla.

Gaggia Titanium pystyy automaattisesti hallitsemaan kaikkia kahvin valmistuksen jauhatus-, puristus- ja annostelutoimintoja kuppiin. Koneen muotoilu, jolle on tunnusomaista ruostumattomasta teräksestä valmistetut viimeistelyt, käytännöllinen LCD-digitaalinen näyttö ja pyörivä pohja, on osaltaan lisännyt mallin menestystä tehden siitä nopeasti käytännöllisyyden, esteettisyyden ja tehokkuuden malliesimerkin.

Titanium-kahvinkeittimen toiminnot

Titanium-kahvinkeittimen toiminnot

Gaggia Titaniumilla on mahdollista valmistaa seitsemän erilaista juomaa (espresso, caffè lungo, latte macchiato, cappuccino, caffè macchiato, caffè ristretto ja keitetty vesi), joiden määrää ja voimakkuutta voidaan räätälöidä käyttäjän mieltymysten mukaan. Yksittäisiä juomia voidaan hallita painikepaneelin seitsemän painikkeen avulla. LCD-näyttö tukee käyttäjää juoman valinnassa ja säätämisessä sekä mahdollistaa automaattisen ajastimen ja energiansäästötilan asettamisen. Titanium-kahvinkeittimestä saa myös kiehuvaa vettä teen tai yrttiteen valmistamiseen.

Gaggia Titanium -espressokahvikoneen "Rapid Steam" -tekniikka lyhentää merkittävästi odotusaikoja kahvin annostelun ja höyryn vapautumisen välillä myös kahden erillisen, veden ja höyryn annostelemiseen tarkoitetun padan ansiosta. Koneessa on myös 15 baarin vesipumppu, joka varmistaa, että paine pysyy korkeana ja jatkuvana.

Keraaminen kahvimylly mahdollistaa 18 erilaista jauhatusasteen säätöä. Kahvipapusäiliössä on myös ilmatiivis suljinjärjestelmä, joka säilyttää papujen aromin. By pass-annostelija mahdollistaa myös jauhetun kahvin käytön, esimerkiksi kofeiinittomien juomien valmistukseen. Integroitu kupinlämmitinjärjestelmä takaa myös, että kuppien lämpötila pysyy aina optimaalisena.

Koneessa on myös automaattinen kalkinpoistojärjestelmä, joka on helposti ohjelmoitavissa veden kovuusasteen mukaan. Kaikki infuusio-osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja vesisäiliö on helposti irrotettavissa, mikä tekee kaikista huolto- ja puhdistustoimenpiteistä yksinkertaisia toteuttaa.

Vaihtoehtoja Gaggia Titanium -kahvinkeittimelle

Nykypäivänä automaattiselle Titanium-kahvinkeittimelle on moninaisia ja päteviä vaihtoehtoja. Gaggia-yhtiö on viime vuosina kehittänyt vaativimpien kuluttajien tarpeisiin soveltuvan automaattisten kahvinkeitinten segmentin, hintaluokan saavutettavuutta unohtamatta. Siten on mahdollista valita lukuisista malleista, hyvin erilaisilla toiminnoilla ja hinnoilla.

Gaggia Accademia New Version

Gaggia Anima

Gaggia Cadorna Prestige

Gaggia Magenta Plus

Gaggia Accademia New Version

Gaggia Anima

Gaggia Cadorna Prestige

Gaggia Magenta Plus

siirry sivulle

siirry sivulle

siirry sivulle

siirry sivulle

Jos tarvitset tukea parhaan automaattisen kahvinkeittimen valinnassa, voit ottaa yhteyttä Caffè Italia-tiimiin, joka osaa neuvoa sinua käyttötarpeesi ja budjettisi mukaan.