Classic-mallin 30-vuotisjuhla

Gaggia Milano, pitkään toiminut vakiintunut italialainen yritys, joka on erikoistunut italialaisiin ammattilaistason kahvikoneisiin, lanseeraa yksinoikeudella Gaggia Classic -mallin Limited Edition -version yrityksen 30-vuotispäivän kunniaksi.

Gaggia Limited Editionin luova konsepti

Erä, jossa on vain 3 000 kokonaan Italiassa valmistettua tuotetta, on suunniteltu yhteistyössä suunnittelija ja kuvittaja Pierpaolo Gaballon kanssa. Tuotekehityksessä käytetty konsepti viittaa akrobaattiin, joka hioo toimintaansa täydelliseksi sitoutumalla jatkuvaan harjoitteluun ja etsimällä tasapainoa. Tästä johtuu samankaltaisuus Home Barista -teeman kanssa, jolla Gaggia halusi erityisesti uuden Classic-mallin kanssa vastata niiden espressoharrastajien tarpeisiin, jotka haluavat luoda ammattilaisbaristojen käytännöt ja hyödyt omaan kotiinsa.

Gaggia Limited Editionin luova konsepti

Uuden Gaggia-mallin ainutlaatuinen muotoilu

Akrobaattiin liittyvä taiteellinen teema näkyy kahvikoneen muotoilussa, jossa temaattiset kuvat lisätään harmonisesti suoraan koneen runkoon. Teema näkyy myös paperikuvassa, joka annetaan Gaggia Classic 30 -pakkauksen ostajalle.

Gaggia Classic Pro -tekniikka

Puoliautomaattisen Classic Limited Edition -mallin tekniset komponentit ovat samat kuin Classic Pro -mallistossa eli vallankumouksellisessa rajapinnassa, joka koostuu kolmesta intuitiivisesta painikkeesta, joilla voit hallinnoida kaikkia käynnistämisen, uuttamisen ja sammuttamisen toimintoja, ammattilaistason höyrysauvaa, jolla voit valmistaa täydellisesti emulgoitua maitovaahtoa ja 15 baarin pumppua, jolla määrität oikean paineen luodaksesi täydellisen kermamaisen italialaisen espresson.

Gaggia Classic Pro -tekniikka

Classic Limited on nyt saatavana Caffè Italia -myymälöissä

30 Limited Edition on nyt saatavana yksinomaan Caffè Italia -myymälöissä erittäin rajoitettuna valikoimana. Suosittelemme, että kaikki espressoharrastajat hyödyntävät tämän ainutlaatuisen tilaisuuden paitsi sisustaakseen keittiönsä ainutlaatuisella kalusteella, myös nauttiakseen italialaista espressoa, jossa on täydellisen tasapainoinen maku ja intensiteetti. Acrobatin hyväksymä...