Ice-Green-projekti

Nemox, historiallinen yritys, joka on erikoistunut kotimaisten ja ammatillisten jäätelökoneiden tuotantoon, on uudistanut valikoimansa täysin käynnistämällä Ice-Green-hankkeen, jonka tarkoituksena on korvata nykyiset kylmäaineet ekologisilla kylmäaineilla kaikkiin heidän valmistamiinsa kylmälaitteisiin.

Nykyisten kotitalouksien ja yritysten kylmälaitteissa käytettävät kylmäaineet ovat ilmaston lämpenemisen tärkeimpiä syitä fluorihiilivetyjen suurten päästöjen vuoksi. Ympäristöongelmien lisääntyneen tietoisuuden takia Nemox on päättänyt siirtyä käyttämään R290-kylmäainetta, erittäin tehokasta hiilivetyä, joka pystyy vähentämään päästöjä 50% enemmän kuin jäähdytysjärjestelmissä käytetyt normaalit kylmäaineet. Italialaisen yrityksen tavoitteena on vähentää 3000 tonnia hiilidioksidipäästöjä vuoteen 2022 mennessä.

Uuden I-Green-sarjan edut

I-Green-sarjan tärkeimmät edut on esitetty alla:

  • Uusi ekologinen kapasiteetti, joka kuluttaa vähemmän sähköä, mikä takaa paremman käyttötehokkuuden.
  • Pienempien kylmäainemäärien käyttö alemmissa paineissa vähentäen koneen mahdollista kulumista.
  • Jäähdytysaikojen lyhentäminen termodynaamisen järjestelmän paremman suorituskyvyn ansiosta.
  • Vähentää hiilivetypäästöjen vaikutusta 99,95 % verrattuna nykyisissä kylmälaitteissa käytettäviin kylmäaineisiin.

Uusi I-Green-sarja

Uuden sukupolven I-Green-jäätelökoneille on ominaista vihreä virtajohto, minkä ansiosta ne erottaa heti aiemmista malleista. Uuteen sarjaan kuuluvat seuraavat tuotteet:

Gelato Pro 1700 UP – I Green

Gelato Pro 1700 UP – I Green

Koneet, joissa on naarmuuntumaton metallirunko, saatavana 4 värissä, uudella säilytysjärjestelmällä, tehokkaalla jäähdytysjärjestelmällä ja ohjauspaneelilla, joka mahdollistaa jäätelön, jogurtin ja sorbetin nopean ja helpon valmistuksen.

Gelato NXT-1 Automatica  –  I-Green

Gelato NXT-1 Automatica  –  I-Green

Uusi ekologinen kone saatavana neljässä värissä: valkoinen, vihreä, punainen ja hopea. NXT-1-jäätelökoneelle on ominaista uusi ohjelmisto, joka kykenee optimoimaan jäähdytys- ja valmistusajat. Kosketusohjauspaneeli takaa helpon ja välittömän pääsyn kaikkiin toimintoihin.

Gelatissimo Exclusive I-Green

Gelatissimo Exclusive I-Green

Uusi jäätelökone on saatavana kahdessa värissä (musta ja valkoinen), mille on ominaista uusi jäähdytysjärjestelmä tekniikan ekologisen kehityksen mukaisesti. Ohjauspaneeli on suunniteltu uudelleen, mikä mahdollistaa helpon pääsyn kaikkiin valmistustoimintoihin.

Gelato Chef 2200 I-Green

Gelato Chef 2200 I-Green

Perinteinen Nemox-jäätelökone säilyttää kaikki arvostetut muotoiluominaisuutensa, mutta sen uusi ekologinen kapasiteetti voi maksimoida koneen suorituskyvyn ja samalla taata energiatehokkuuden ja vähäiset ympäristövaikutukset.

Gelato Talent I-Green

Gelato Talent I-Green

Uusi kone muotoilultaan ja jäähdytysjärjestelmältään. Talent on varustettu tehokkaalla sekoitusmoottorilla, joka pystyy takaamaan ammattimaisen suorituskyvyn myös kotikäyttöön.

Koko uusi Nemox I-Green -tuotesarja on saatavilla Caffè Italian verkkokaupoista. Lisätietoja näiden tuotteiden ostamisesta saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Voimme suositella sinulle käyttötarpeidesi mukaista parasta jäätelökonetta.