Nuova Simonelli julkaisee uuden Oscar Mood -mallin

Nuova Simonelli esittelee Oscar Moodin, uuden puoliammattimaisen kahvinkeittimen, joka on omistettu kaikille kahvin ystäville, jotka haluavat nauttia moitteettomasta espressosta tai maitopohjaisesta juomasta maun ja hyvinvoinnin yhdistävässä täydellisen harmonian ympäristössä. Oscar Mood mahdollistaa kompaktin kokonsa ja ammattimaisen teknisen laitteistonsa ansiosta moitteettoman makuisen espresson tai erilaisten maitopohjaisten juomien valmistuksen suoraan keittiössäsi, toimistossa tai missä tahansa muussa kahvitauoille omistetussa tilassa.

Nuova Simonelli julkaisee uuden Oscar Mood -mallin

Uusi suunnittelukonsepti

Oscar Mood toistaa Nuova Simonellin historiallisen Oscar-mallin suunnittelulinjoja, mutta siinä on useita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten ammattimainen suodatinpidike puukahvalla, mikrorei'itetty ruostumaton teräsritilä, edellisen mallin vipumekanismin korvaava höyryn aktivointipainike ja palovammariskejä torjuva "cool touch" höyrysauva. Uusi malli on erittäin monipuolinen neljän värivaihtoehtonsa ansiosta: musta, guacamole, kyyhkynharmaa ja punainen mahdollistavat sen mukautumisen mihin tahansa tilaan.

Oscar Moodin tekniikka

Oscar Moodin tekniikka

Uusi Mood-malli on varustettu lämmönvaihtotekniikalla, jonka avulla voit hallita lämpötilaa vakaasti ja samalla parantaa uuttamisen laatua. Ammattimainen PID-painekytkinjärjestelmä ohjaa elektronisesti pannun lämpötilaa, kun taas integroitu ohitus säätää painetta. Kahvikoneen toimintojen hallinnan takaa ammattimainen näyttö integroidulla näppäimistöllä, joka mahdollistaa myös kahvin valmistusajan hallinnan kätevän ja intuitiivisen ajastimen ansiosta. Käytön joustavuuden takaavat myös kompakti koko, pieni paino (13 kg) ja lyhentyneet käynnistysajat: kone on itse asiassa käyttövalmis vain 15 minuutin kuluttua käynnistyksestä.

Uusi maku- ja hyvinvointikokemus

Nuova Simonelli on Oscar Moodin ansiosta laajentanut ja uudistanut kotikäyttöön tarkoitettujen kahvinkeittimien valikoimaa. Kone on saatavana sekä versiona, joka mahdollistaa suoran liitännän vesijohtoon, että integroidulla 3 litran säiliöllä. Yhteenveto Oscar Mood -mallin innovaatioista:

  • lämpökompensoitu annostelija yhtenäisiä ja laadukkaita uuttoja varten;
  • tehokas PID-järjestelmä halutun lämpötilan elektroniseen säätöön;
  • ohitusjärjestelmä, joka säätää pumpun paineen halutulle tasolle;
  • kätevä ja intuitiivinen näyttö ajastimella toimintojen täydelliseen hallintaan;
  • höyrysauva, jossa on “cool touch” -materiaalia palovammojen torjumiseksi;
  • höyryn aktivointipainike;
  • ammattimainen suodatinpidike puukahvalla;
  • neljä eri väriä: musta, kyyhkynharmaa, guacamole, punainen;
  • mikrorei'itetty ruostumaton teräsritilä.

Oscar Mood on selkeästi saatavilla Caffè Italian verkkokaupoissa. Vieraile myymälässä heti tai ota yhteyttä myyntitiimiimme, joka osaa neuvoa sinua löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan mallin.