Oscar 22 ja Oscar Mood ovat Nuova Simonellin kaksi uusinta innovaatiota italialaisessa kahvinkeitintuotannossa. Tässä artikkelissa esittelemme keittimien tärkeimmät ominaisuudet ja vahvuudet.

Nuova Simonelli Oscar 22

Kun kysyntä kahvinkeittimien varustamiseksi OPV-tekniikalla oli suurta, Nuova Simonelli esitteli Nuova Simonelli Oscar 22 -espressokeittimen. Tällä uudella mallilla italialainen yritys on ehdottomasti parantanut kahvikokemusta lisäämällä keittimeen tehtaalla esiasennetun OPV-järjestelmän ja cool touch -höyrysauvan.

Paineenrajoitusventtiili (OPV), joka tunnetaan myös nimellä paisuntaventtiili, on teknisesti ohitusjärjestelmä, joka rajoittaa syöttöpainetta, kun tärinäpumput tuottavat noin 15–18 baaria. Tämä mitta on liian suuri ja vaikuttaa negatiivisesti espresson uuttolaatuun, varsinkin jos käytetty kahvi on "erikoista" tai kevyesti paahdettua.
OPV-järjestelmä rajoittaa ja säätelee syöttöpainetta paremman tuloksen saamiseksi kuppiin. Lisäksi painetta voidaan alentaa edelleen säätämällä ohitusasetusta manuaalisesti.

Nuova Simonelli Oscar 22

Nuova Simonelli Oscar Mood

Jos etsit vielä pehmeämpää uuttoa, suosittelemme ostamaan Nuova Simonelli Oscar Moodin, joka sisältää hiljaisemman pumpun, joka mahdollistaa kahviseoksen pehmeämmän uuton ajan myötä.

Oscar Mood -espressokeittimen 2 litran pannussa on myös PID-lämpötilansäätöjärjestelmä. Lämpötilaa säädetään keittimen etuosassa olevasta ohjauspaneelista. Konsolissa on myös höyrysauvan aktivointipainike.

Nuova Simonelli Oscar Mood

Yhteenveto

Oscar 22:n ja Oscar Moodin kompaktit mitat mahdollistavat kahvin nauttimisen monissa erilaisissa paikoissa. Espressokeitin on helppokäyttöinen ja sopeutuu täydellisesti eri ympäristöjen ominaisuuksiin laajan värivalikoiman ansiosta.

Nuova Simonellin jatkuvan tutkimuksen ansiosta olemme vakuuttuneita siitä, että nämä uudet tuotteet ovat parhaita valintoja laadukkaan päivittäisen espresson valmistukseen. Caffè Italia -tiimimme on ylpeä saadessaan olla Nuova Simonellin kumppani tällä matkalla, ja olemme erittäin tyytyväisiä näiden uusien päivitysten parissa tehtyyn erinomaiseen työhön.