Tässä julkaisussa haluamme esitellä, mitkä ovat parhaat ammattikäyttöön tarkoitetut kahvikoneet, joita voi käyttää myös kotona. Monet kahviharrastajat eivät ole tyytyväisiä kotikäyttöön tarkoitettujen kahvikoneiden ominaisuuksiin. Siksi he etsivät pienikokoisia tuotteita, joissa on ammattitason suorituskyky ja tekniikka ja jotka sopivat kokonsa puolesta myös kotiin. Monet valmistajat ovat suunnitelleet kahvikonemalleja, jotka täyttävät täydellisesti nämä uudet kuluttajien tarpeet. Näillä malleilla on monia yhteisiä piirteitä:

  • houkutteleva ja kompakti muotoilu, minkä ansiosta ne sopivat lähes minne tahansa moderniin tai klassiseen keittiöön, pieneen kahvilaan tai toimistoympäristöön
  • käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, johon yleensä kuuluu digitaalinen näyttö. Siltä on mahdollista ohjata ja hallita kaikkia toimintoja myös mobiilisovelluksen kautta.
  • ammattitason haudutusryhmä (esim. E61), jossa on lämpötilan vakautusjärjestelmä. Sen avulla voi hallita kaikkea uuttamiseen liittyvää.
  • kaksinkertaisen kattilan järjestelmä tai lämmönvaihdin, jonka ansiosta on mahdollista lämmittää vettä kahvia varten ja maidon höyryttämiseen samanaikaisesti.
  • kaksinkertainen järjestelmä veden annosteluun: säiliö tai vesijohtoliitäntä.
  • ammattikäyttöön soveltuva höyrysauva, jonka avulla voit vaahdottaa maitoa kuin aito barista.
  • tekniset ja ekologisesti kestävät järjestelmät, jotka takaavat korkean suorituskyvyn, vähentävät energiankulutusta ja lämmitysaikaa.

Tässä julkaisussa esittelemme Caffè Italian asiantuntijoiden valinnat kotikäyttöön parhaiten soveltuvista ammattimaisista kahvikoneista. Tärkeimmät kriteerit ovat toiminnot, muotoilu ja budjetti.

Dalla Corte Studio

Dalla Corte Studio

Dalla Corte Studio on ammattikäyttöön tarkoitettu espressokone, joka sopii täydellisesti kotikäyttöön, toimistoon tai pieniin kauppoihin. Studio on suunniteltu niin, että lämpötila pysyy tasaisena kaikissa uuttotoiminnoissa. Koneessa on vesisäiliö mutta myös vesijohtoliitäntä. Lisäksi siinä on ammattimainen höyrysauva, jolla voi valmistaa ns. latte artia eli maitokahvitaidetta.

Kaikkia toimintoja voi hallita digitaaliselta näytöltä, jolta voi ajastaa käynnistämisen, sammuttamisen ja automaattisen puhdistuksen. Plus on mahdollista räätälöidä värillisillä sivupaneeleilla.

Siirry tuotesivulle

La Marzocco Linea Mini

La Marzocco Linea Mini

La Marzocco Linea Mini on kotikäyttöön sopiva versio maineikkaasta La Marzocco Classic -mallista. Minissä yhdistyvät klassinen ja minimaalinen muotoilu ja erinomainen suorituskyky sekä kahviuutossa että höyryttämisessä ennen kaikkea innovatiivisen lämmönvaihtotekniikan ansiosta. Kaikkia ominaisuuksia voi hallita mobiilisovelluksella, jonka avulla voi ajastaa esivalmistuksen, käynnistyksen ja sammutuksen sekä juomien valmistusohjelmat. Kokonaisuuden täydentää pro-touch-höyrysauvajärjestelmä. Se on valmistettu materiaaleista, joiden ansiosta kosketuspinnat eivät kuumene.

Siirry tuotesivulle

Elektra Verve

Elektra Verve

Elektra Verve on yksi italialaisen yrityksen uusimmista malleista. Verveä voi käyttää erittäin monipuolisesti, ja se sopii minne tahansa: kotikeittiöön, toimistoon tai pieneen kahvilaan.

Vervessä on innovatiivinen kaksoiskattilateknologia. Kone on pienikokoinen, ja siinä on ainutlaatuinen muotoilu. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja siinä on puiset sivupaneelit. Myös Verven kaikkia toimintoja voi hallita mobiilisovelluksen kautta.

Siirry tuotesivulle

E1 Prima

E1 Prima

E1 PRIMAhttps://www.coffeeitalia.fi/kahvikoneet/victoria-arduino.html on historiallisen italialaisen yrityksen uusin espressokonemalli kaikille ammattilaisille, jotka haluavat huippuluokan espressoa myös kotona. E1 Prima on monipuolinen kahvikone. Sen suorituskyky on erinomainen, ja se on ekologinen vaihtoehto kestävien materiaaliensa ja toiminnallisuuksiensa ansiosta. Uuden Prima-mallin vahvuudet ovat lämpöstabiilisuus ja hyvä höyryntuottokyky.

Prima on kompakti ja kaunis malli. Muotoilua voi yksilöidä värillisillä magneettipaneeleilla, joita on kuutta eri väriä. Tämänkin koneen kaikkia toimintoja voi hallita älypuhelimesta.

Siirry tuotesivulle

Bezzera Matrix DE

Bezzera Matrix DE

Bezzera Matrix DE on espressokone, jossa on kaksinkertainen kattilajärjestelmä. Sen ansiosta voi valmistaa kahvia ja vaahdottaa maitoa samanaikaisesti. Kone on klassisesti muotoiltu, ja sitä koristavat LED-sivupaneelit.

Matrixissa on kaikki ammattikoneiden toiminnot: esivalmistelu, lämpötilan vakautusjärjestelmä, kaksi pid-termostaattia, jotka on tarkoitettu uuttolämpötilan ja höyryn lämpötilan säätämiseen, pyörivä pumppu, sisäinen säiliö tai vesijohtoliitäntä.

Siirry tuotesivulle

Loppusanat

Toivomme, että tämän oppaan avulla on helppo selvittää, mikä on paras ammattikäyttöön tarkoitettu kahvikone 2021 kotikäyttöön. Jos haluat lisätietoja tai neuvoja ostamiseen, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tällä sähköpostiosoitteella: info@coffeeitalia.fi