Tässä viestissä esittelemme Rancilio Silvia -kahvikoneen  videoarvostelun. Tämä kahvikone on välttämätön sijoitus kaikille niille kahvin ystäville, jotka haluavat nauttia aina ammattimaisesti valmistetusta espressosta usein ja mukavasti omassa keittiössään. Rancilio Silvia hyödyntääkin huipputeknologiaa, joka tekee siitä hyvin samanlaisen kuin Rancilio-sarjan ammattitason mallit.

Rancilio Silvia V6 E 2020

Koneessa on ergonominen muotoilu ja se on saatavilla kahdessa eri värissä: ruostumaton teräs tai musta (limited edition), jotka molemmat mukautuvat täydellisesti mihin tahansa kotiympäristöön viemättä liian paljon tilaa työtasolla.

Tällä videolla tekninen asiantuntijamme Grant Adams esittelee meille uuden Rancilio Silvia V6 E 2020 -mallin uudet ominaisuudet. Videolla annetaan ohjeet myös koneen käyttöön ja puhdistamiseen. Grant antaa meille myös arvokkaita neuvoja optimaalisista kahvin jauhantatekniikoista espressokahvin valmistamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Uudessa Rancilio Silvia V6 E 2020:ssa yksikön suojauksen  päällystemateriaalit ovat polykarbonaattia ja ABS-materiaalia ja höyrypilli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lisäksi painikepaneelissa on uusi sarja kuvakkeita.

Rancilio Silvia V6 E 2020:n mukana toimitetaan lisäksi 58 mm:n ammattikäyttöön tarkoitettu tampperi, jossa on puinen musta kahva ja tasainen ruostumattomasta  teräksestä valmistettu pohja.