Gaggia on johtava italialainen yritys sekä koti- että ammattikäyttöön tarkoitettujen käsikäyttöisten ja automaattisten kahvinkeittimien tuottajana ja jakelijana. Gaggia Classic -kahvinkeitintä on aina pidetty kotikäyttöön tarkoitettujen peruskeittimien huippumallina. Äskettäin Gaggia toi markkinoille New Gaggia Classic -mallin, jonka ulkoasua ja toiminnallisuutta on uudistettu. 

Uusi Gaggia Classic on kahvinkeitin, jonka avulla voit olla barista kotonasi ja toimia kuin espresson ammattilainen joka kahvitauolla.  Eikä tässä vielä kaikki. Gaggia New Classic on nyt saatavana uuden värisenä. Viisi uutta värivaihtoehtoa ovat classic blue, industrial grey, polar white, cherry red ja thunder black.

New Gaggia Classic

Gaggia New Classicin uusia ominaisuuksia ovat mm. keinukytkimet, 3-teinen magneettiventtiili, merkkivalot lämpötilan valvontaan ja uusi tuki pumpulle. Gaggia New Classic -mallissa on myös ammattimainen vaahdotin, jolla voi vaahdottaa maitoa vaativimpien baristojen vaatimusten mukaisesti.

Kaikkien New Classicin uusien toiminnallisuuksien lisäksi Gaggia ilahduttaa nyt uskollisia asiakkaitaan viidellä värivaihtoehdolla, joista voi valita mieluisensa oman tyylin ja persoonallisuuden mukaan.