Anima on Gaggian lanseeraama upouusi automaattisten kahvikoneiden sarja. Neljä espressokonemallia kompaktilla ja elegantilla muotoilulla: Gaggia Anima, Gaggia Anima Deluxe, Gaggia Anima Class ja Gaggia Anima Prestige.

Nämä neljä automaattista espressokonetta tarjoavat mahdollisuuden mukauttaa ja muistaa eri juomien valmistusasetukset pitämällä vain vastaavaa painiketta painettuna muutaman sekunnin ajan. Kaikki Gaggia Anima -mallit on varustettu LCD-näytöllä ja painikkeilla, mitkä takaavat paremman hallinnan ja näkyvyyden helpottaen kahvin valmistusta.

Optiaroma-toiminnon avulla on mahdollista valmistaa personoitu espresso valitsemalla aromin voimakkuus, kun taas säädettävillä 100 % keraamisilla jauhinterillä voi valita kahvipapujen jauhatusasteen hienoimmasta intensiivisempää makua varten, karkeimpaan miedon kahvin valmistamiseksi. Esiuuttotoiminnon ansiosta vettä kulkeutuu vastajauhettuun kahviin antaen täyteläisyyttä ja makua kaikille kahvipohjaisille juomille.

Malleille on ominaista elegantti ja moderni muotoilu. Niissä on kolme erilaista jokaisen kotibaristan toiveet täyttävää vaihtoehtoa maidon vaahdottamiseen: integroitu maitokannu, maidonhöyrytin ja klassinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu maidonvaahdotin.

Gaggia Anima

Gaggia Anima

Automaattinen Gaggia Anima -kahvikone on varustettu klassisella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla maidonvaahdottimella, jonka avulla voit tuntea olosi todelliseksi baristaksi valmistaen ja nauttien kermaisia cappuccinoja mukavasti kotonasi tai annostellen kuumaa vettä teetä ja yrttiteetä varten.

Gaggia Anima Deluxe

Gaggia Anima Deluxe

Mallille Anima Deluxe on ominaista automaattinen maidonhöyrytin, joka ottaa maidon kannusta ja vaahdottaa sen automaattisesti valmistaen kuppiin samettisen vaahdon. Voit valmistaa espressoa, pitkää espressoa, vaahdotettua maitoa tai kuumaa vettä vain yhdellä napsautuksella!

Gaggia Anima Class

Gaggia Anima Class

Käyttämällä automaattisen Anima Class -kahvikoneen integroitua maitokannua voi valmistaa personoituja kahvi- ja maitopohjaisia juomia sekä annostella vettä uuttoihin tai teen valmistusta varten. Quick Clean -puhdistuksen ansiosta maitopiiri on myös mahdollista puhdistaa tehokkaasti muutamassa sekunnissa jokaisen käyttökerran jälkeen täydellisen hygienian varmistamiseksi.

Gaggia Anima Prestige

Gaggia Anima Prestige

Uudella, kaikkien kahvin ystävien toiveet täyttävällä Gaggia Anima Prestige -mallilla voi valmistaa viittä erilaista kahvi- ja maitopohjaista juomaa (perinteisestä espressosta cappuccinoon). Integroidun maitokannun ansiosta voi itse asiassa valmistaa kermaisia cappuccinoja vain yhdellä napsautuksella. Lisäksi automaattinen kahvikone on hygieeninen ja käytännöllinen automaattisen puhdistusjakson ja kätevän jääkaappisäilytysmahdollisuuden ansiosta.

Kaikki neljä Gaggia Anima -mallia täydentävät runsasta Gaggia-kahvikoneiden valikoimaamme ja tulevat pian myyntiin. Kunkin mallin tietolaatikosta löytyvät kaikki tekniset tiedot ja ominaisuudet. Jos haluat kertoa tarpeistasi yksityiskohtaisesti, suosittelemme ottamaan yhteyttä myyntitiimiimme, joka auttaa sinua löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan mallin.