Gaggia Naviglio Milk on yksi uusista malleista, joita Gaggia on tuonut automaattisten kahvinkeittimien markkinoille. Milk-malli on kehittynyt klassisesta Gaggia Navigliosta,  joka on yksi edullisimmista ja luotettavimmista, kotitalouksille tarkoitetuista kahvin- ja cappuccinokeittimistä.

Gaggia Naviglio Milkissa on kaikki superautomaattisten mallien perusominaisuudet: juoman voimakkuus ja ohjelmoitavat määrät, merkkivalot laitteen tilan tarkistamiseksi, kahvimylly keraamisilla terillä ja automaattisella kytkentäjärjestelmällä maidonvaahdotusta varten.

Gaggia Naviglio Milkissa

Naviglio Milkissa on automaattinen yhden kosketuksen järjestelmä nimeltään Capp in Cup. Vain yhdellä napsautuksella tämä uusi tekniikka ottaa halutun määrän maitoa laitteessa mukana olevasta ulkoisesta karahvista, emulgoi sen ja annostelee sen tarkasti ilman että kuppia tai lasia tarvitsee siirtää kahviautomaatin alta.

Capp in Cupp -järjestelmä käynnistyy, kun pitää cappuccino-painiketta pohjassa, kunnes annostelu lähtee käyntiin. Kun haluttu määrä on annosteltu, pitää painiketta painaa uudelleen. Laitteessa on myös höyryputki, jolla maito voidaan vaahdottaa perinteisellä tavalla.

Gaggia Naviglio Milk

Naviglio Milk -laitteessa on lisäksi viisi jauhamisasetusta kutakin eri makumieltymystä varten. Suuttimien korkeutta voidaan säätää ja on mahdollista asettaa kaksi juomaa jonoon painamalla espressokahvin annostelupainiketta kahdesti. Irrotettava annostelija mahdollistaa laitteen helpon puhdistamisen ja sen ylläpidon. Laitteella voi myös annostella kuumaa vettä juomiin, esimerkiksi teehen ja kaakaoon.

Vesisäiliön tilavuus on 1,5 litraa, kun taas kahvinpororasiaan mahtuu jopa 10 annosta. Molemmat osat voidaan helposti irrottaa puhdistusta varten.