Uusi mallimme Bezzera Crema edustaa kotikäyttöön tarkoitettujen kahvikoneiden uutta tekniikkaa. Crema on viimeistelty korkealaatuisin materiaalein. Siinä on ruusupuukahvat sekä valkoiseksi maalattu runko, joka on AISI 304 -tyyppistä ruostumatonta terästä. Crema on muotoilultaan erittäin tyylikäs ja sopii mihin tahansa ympäristöön.

Crema voidaan asentaa minne tahansa, eikä sitä tarvitse kytkeä vesijohtoverkkoon. Sen lämmitysjärjestelmässä on lämmönvaihdin, joten se sopii erityisen hyvin espresson, cappuccinon sekä muiden maitopohjaisten ja kuumien juomien valmistamiseen, jos määrät ovat keskisuuria tai suuria.

Cremassa on käytetty uudenlaista hydrauliikkaa ja sähköjärjestelmää. Niiden ansiosta lämpötila pysyy tasaisena ja sitä voi säädellä yhtä tarkasti kuin ammattikäyttöön tarkoitetuissa kahvikoneissa.

Bezzera Crema

Crema-mallista on kaksi versiota:

  • Crema DE-PID -mallissa annostelua voi ohjelmoida mikroprosessorilla ja lämpötilaa voi säädellä PID-säätimellä.
  • Crema PM -mallissa sen sijaan on tärisevä pumppu ja uuttoyksiköt, joissa on painikkeesta käynnistettävät magneettiventtiilit.

Molemmissa malleissa on sähkövastuksella toimiva uuttoyksikön lämmitysjärjestelmä ja vedenlämmittimessä automaattinen vedenottojärjestelmä, joka sammuu automaattisesti, jos vettä ei ole.

Crema on luultavasti yksi markkinoiden nopeimmista puoliautomaattisista kahvikoneista. Höyryn tuottamiseen menee noin 6 minuuttia ja espresson valmistamiseen noin 9 minuuttia. Se on noin puolet klassisen E61-järjestelmän vaatimasta ajasta. 

Monipuolisuutensa ja nopeutensa ansiosta Crema on yksi myydyimmistä kotitalouskäyttöön tarkoitetuista puoliautomaattisista kahvikoneista.