Nuova Simonelli, historiallinen vuodesta 1936 kahvikoneita valmistanut yritys, on äskettäin esitellyt uuden Oscar 2 -mallin. Se on kompakti kahvikone, jossa on ammattitason osia, kuten suodatinkahva, lämpötilakompensoitu suodatinpää ja tehokas ammattitason höyrysuutin.

Nuova Simonelli Oscar 2:n tekniikka

Nuova Simonelli Oscar 2:n tekniikka

Koneen ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko on vain 32 senttiä leveä. Siinä on kiiltävä etupaneeli, johon voidaan yhdistää kaksi eri väriä: musta ja punainen. Näiden ominaisuuksien ansiosta kone mahtuu kätevästi pieneen tilaan, kuten kotikeittiöon, pieneen majataloon, pieneen kahvilaan tai toimiston kahvihuoneeseen.

Koneessa on lämpötilakompensoitu suodatinpää, joka pitää lämpötilan tasaisena myös kattilan sisällä olevan lämmönvaihtimen ansiosta. Lämmönvaihtotekniikkaan kuuluu kattilan sisällä oleva kupariputki, joka kuljettaa uuttoveden suoraan suodatinpäähän, kun taas loput vedestä käytetään höyryn tuottamiseen.

Näin on mahdollista uuttaa erittäin laadukasta kahvia koneen sopivien kuumennusaikojen avulla. Ohjelmoitavien annostustoimintojen avulla on myös mahdollista säätää halutun juoman uuttopituus yksinkertaisella painikkeella.

Oscar 2:n muut ominaisuudet

Oscar 2:n muut ominaisuudet

Oscar 2 -mallissa on "Push & Pull" -järjestelmä, jonka ansiosta, koneen yläosaan sijoitetun kytkimen avulla, höyryä voi tuottaa nopeasti ja kätevästi ilman pyöriviä venttiilejä. Ammattitason höyrysuutin on tavallista pitempi, joten sen voi upottaa syvemmälle astiaan, minkä ansiosta lämpö jakautuu tasaisemmin.

Kahvikoneessa on myös kätevä kupinlämmitin, joka pystyy pitämään kuppien lämpötilan ihanteellisena minkä tahansa juoman valmistamiseen. Oscar 2:ta voi käyttää säiliön kanssa, tai sen voi liittää suoraan vesijohtoon.

Oscar 2:n hinta ja saatavuus

Nuova Simonelli Oscar 2 on erinomainen vaihtoehto niin pieniin kahviloihin kuin kotibaristoille, jotka haluavat valmistaa laadukasta kahvia. Hyvin kompaktissa koneessa on monia ammattitason ominaisuuksia. Hinta-laatusuhde on erittäin kiinnostava ja tärkeä tekijä niille, joilla on rajallinen budjetti.