Uusin kahvimyllyvalikoiman tuote on Rancilio Stile -kahvimylly, jonka on lanseerannut johtava italialainen yritys koti- ja ammattikäyttöön tarkoitettujen kahvikoneiden tuotannossa ja jakelussa. Rancilio Stile on erittäin kompakti on demand -kahvimylly, jolle on ominaista tyylikäs ulkonäkö ja helppokäyttöisyys, mikä tekee siitä täydellisen koti- tai ammattikäyttöön.  Stile takaa tarkan jauhatuksen ja tarkat annokset kaikenlaisten kahvijuomien valmistukseen espressosta French Press- pressokahviin. Rancilio Stilellä on suorakaiteen muotoinen profiili ja kaiken kaikkiaan modernimpi ulkoasu. Siitä on saatavilla kaksi eri värivaihtoehtoa: musta ja valkoinen.

Rancilio Stile -kahvimyllyn toiminnot

Rancilio Stile -kahvimyllyn toiminnot

Rancilio Stile -kahvimylly on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat nauttia kotona samanlaisesta huippuluokan espressosta kuin parhaissa kahviloissa. Stile-kahvimyllyssä voit ohjelmoida kaksi aina saatavilla olevaa annosta, pienen ja ison annoksen, ja voit myös säätää kolmannen annoksen jatkuvatoimiselle painikkeelle. Voit hallita Stilen toimintoja käytännöllisellä kosketusnäytöllä, jolta voit tarkastella viimeisen on demand -tilassa suoritetun annostelun aikoja. Kosketusnäytön avulla on myös mahdollista suorittaa ajoitettu annostelu sekä päästä huoltotoimintoihin tarkistamaan, milloin terät on vaihdettava.

Voit säätää terien kokoa ja niiden halkaisijaa 50 millimetristä 58 millimetriin. Terät on valmistettu teräksestä, jolla saa aromikkaan ja monipuolisen jauhatuksen, mikä puolestaan tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa espressosta ranskalaiseen pressokahviin helposti. Säiliön tilavuus on 300 grammaa ja siinä on käytännöllinen lukitus, joka helpottaa täyttöä.

Rancilio Stile mahdollistaa kahvin jauhatusasteen säätämisen käytännöllisesti kahvimyllyn molemmilla sivuilla olevan säätönupin avulla. Käytännöllinen handsfree-haarukka, jonka korkeus on säädettävissä, mahdollistaa suodattimen pidikkeen kiinnittämisen ja jauhatuksen aloittamisen helposti.

Mistä Rancilio Stile -kahvimyllyn voi ostaa?

Mistä Rancilio Stile -kahvimyllyn voi ostaa?

Rancilio Silvia -espressokoneen ja Rancilio Rocky -kahvimyllyn yhdistelmä on ollut kotona valmistetun espresson ystävien vakiotuote jo vuosia. Italialainen yritys haluaa edelleen vahvistaa asemaansa markkinoilla lanseeraamalla uuden, nykyaikaisen ja monipuolisen Stile-kahvimyllyn, joka sopii täydellisesti myös Rancilio Silvia- ja Rancilio Silvia Pro X -malleihin. Stile-kahvimylly on saatavilla Caffè Italia -verkkokaupoista yksittäisversiona tai yhdistettynä Rancilio-kahvikoneisiin.