Magenta on Gaggian upouusi superautomaattisten kahvikoneiden mallisto.

Kolme helppokäyttöistä espressokeitinmallia, joiden muotoilu on nykyaikainen: Gaggia Magenta Plus, Gaggia Magenta Milk ja Gaggia Magenta Prestige.

Kaikissa Gaggia Magenta -malleissa voi yksilöidä ja tallentaa erilaisten juomien valmistusasetuksia. Kolmessa superautomaattisessa espressokoneessa on kaunis TFT-värikosketusnäyttö ja kahdeksan kapasitiivista painiketta. Ne parantavat hallintaa ja näkyvyyttä, ja siten kahvia voi valmistaa nopeasti ja helposti.
Optiaroma-toiminnolla voi valita aromin voimakkuuden ja valmistaa yksilöidyn espresson. Toisen toiminnon ansiosta kuuma vesi on kosketuksissa juuri jauhetun kahvin kanssa hetken ennen uuttamista, mikä antaa ainutlaatuisen maun kaikille kahvipohjaisille juomille.

Malleille on ominaista tyylikäs, dynaaminen ja moderni muotoilu. Niissä on kolme erilaista vaihtoehtoa maidon vaahdottamiseen, jotain jokaiseen tarpeeseen: integroitu maitokannu, CAPPinCUP-järjestelmä ja ammattilaistenkin käyttämä höyrysauva.

Gaggia Magenta Plus

Gaggia Magenta Plus -mallissa on ammattilaistenkin käyttämä höyrysauva, jonka avulla voi valmistaa täydellisen maitovaahdon. Voit valmistaa ja nauttia täydellisen cappuccinon mukavasti omassa kodissasi.

Gaggia Magenta Milk

Gaggia Magenta Milk -superautomaattisessa kahvikoneessa on helppokäyttöinen yhden napsautuksen CAPPinCUP-järjestelmä, joka ottaa maidon ulkopuolella olevasta kannusta, vaahdottaa sen ja annostelee sen tarkasti ilman, että kuppia tai lasia tarvitsee siirtää kahviautomaatin alta.

Asteikon ansiosta ulkoisessa lasikannussa olevan maidon määrän voi tarkistaa milloin tahansa. Kannu on helppo puhdistaa, ja sen voi pestä astianpesukoneessa.

Gaggia Magenta Prestige

Uudella Gaggia Magenta Prestige -mallilla voi valmistaa 12 erilaista juomaa, joten se sopii kaikkiin kahvin ystävien tarpeisiin.
Integroidun maitokannun ansiosta voit valmistaa kaikki maitopohjaiset juomat yhdellä napsautuksella. Integroitu maitokannu vaahdottaa maidon kaksi kertaa ja poistaa kaikki kuplat täydellisen vaahdon aikaansaamiseksi oikeassa lämpötilassa. Kannun voi siirtää jääkaappiin ja puhdistaa helposti automaattisen puhdistustoiminnon ansiosta.