Vibiemme Domobar Junior Digital on uusi Domobar Junior -sarjan malli. Espressokoneessa olevan lämmönvaihtimen ansiosta se sopii kaikille kahvin ja cappuccinon ystäville, jotka haluavat löytää tasapainon kahvin annostelun ja maidon vaahdotuksen välillä.

Domobar Junior Digital -mallissa on uusi räätälöity muotoilu, jonka ansiosta koneen väriä voi vaihtaa magneettisten sivupaneelien avulla. Koneen runko on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä, ja siihen voi hankkia lisävarusteena värillisiä paneeleja.

Domobar Junior Digitalin teknisiin ominaisuuksiin kuuluu OLED-digitaalinäyttö, jonka avulla kaikkien juomien annostelun asetukset voi ohjelmoida helposti ja nopeasti. Painikkeissa on kolme tilaa: vihreä ilmaisee, että kone on valmis annostelemaan juoman, oranssi ilmaisee, että kone lataa, ja punainen ilmoittaa ongelmasta.

Vibiemme Domobar Junior Digital

Koneen annostelutekniikka on kestävää E61-luokkaa. Osat ovat kromipäällysteistä messinkiä, ja koneessa on elektronisesti ohjattu termosifoninen kierto. E61-luokan käyttötekniikan ansiosta vesi kiertää lämmönvaihtimen sisällä, saavuttaa uuttoryhmän ja palauttaa veden lähtöpisteeseen. Siksi kone voi ylläpitää vakaan ja riittävän lämpötilan juomien valmistamiseen. Koneen toinen vahvuus on kuparikattila, joka eristää lämpöä paremmin kuin ruostumattomasta teräksestä valmistettu kattila.

Lämmönvaihdintekniikan ansiosta kahvinannostelutilasta voi siirtyä
 hyöryttämiseen ilman odotusaikaa. Höyrysauvan avulla voi myös ohjailla annostelua joustavasti ja monesta suunnasta.

Tällä videolla Grant kertoo uuden Vibiemme Domobar Junior Digitalin teknisistä ominaisuuksista ja toiminnallisuuksista. Tuote löytyy Caffè Italia -verkkokaupasta tämän linkin takaa.