Magenta-tuotesarja

Keväällä Gaggia lanseerasi Magenta-tuotesarjan, joiden tyylikkäästi muotoiltujen automaattisten kahvikoneiden avulla käyttäjät voivat valmistaa nopeasti ja automaattisesti monenlaisia juomia. Magenta-tuotesarjassa on hyvin yksinkertainen käyttöliittymä, jonka ansiosta käyttäjät voivat helposti valmistaa millaista tahansa kahvia tai maitopohjaista juomaa.

Magenta Prestige -mallin tarkempi esittely

Magenta Prestige -mallin tarkempi esittely

Prestige edustaa Gaggia Magenta -tuotesarjan lippulaivamallia. Kahvikoneen muotoilussa on toiminnallista yksinkertaisuutta, ja kone tuottaa korkealaatuista juomaa. Kone sisältää myös kaikki muokattavat ominaisuudet, jotka ovat Gaggia-automaattimallien tunnusmerkki.

Kahvikoneessa on suuri värinäyttö, jonka kosketusnäppäimillä voidaan hallinnoida toimintoja, kuten juoman valintaa, jauhamista, uuttamista ja lämmitystä. Kone toimii 21 kielellä. Käyttäjät voivat uuttaa koneella jopa 12 erilaista kahvia ja maitopohjaista juomaa. Käyttäjäystävällisen näytön ansiosta valmisteluasetukset voidaan tallentaa tulevaa käyttöä varten.

Kahvikoneessa on kahvimylly, jossa on keraamiset terät, joita voidaan säätää 5 tasolla ja varmistaa, että kahvin tuore aromi säilyy jauhatuksessa. Käyttäjät voivat myös kerätä koneella aiemmin vastaavassa lokerossa jauhetun kahvin.

Lisäksi kahvikone sisältää erityisiä yksityiskohtia, kuten "espressoalustan", irrotettavan ja säädettävän ruostumattomasta teräksestä valmistetun "tason". Kun alusta asetetaan oikealle korkeudelle, käyttäjä voi saada espresson täydellisellä ja roiskeettomalla kreemillä. Maitojärjestelmään kuuluu kannu, jonka avulla käyttäjät voivat emulgoida maidon tasaisesti kuplat välttäen. Integroitu maitokannu voidaan myös poistaa helposti, joten käyttäjät voivat säilyttää sitä jääkaapissa tai puhdistaa sen.

Erikoisnäyttö ilmoittaa kätevästi huolto- ja puhdistustoiminnoista ja myös varoittaa käyttäjiä, kun säännöllinen kalkinpoisto on suoritettava, mikä on välttämätön toimenpide koneen pitämiseksi erinomaisessa kunnossa.

Gaggia Magenta Prestige

Johtopäätös

Voit ostaa Italiassa suunnitellun ja valmistetun Gaggia Magenta Prestige -kahvikoneen Caffè Italia -verkkokaupoistamme. Vieraile kaupassamme ja löydä juuri sinulle räätälöidyt erikoistarjoukset.