Rancilio, ammattikäyttöön tarkoitettujen kahvikoneiden tuotannon ja jakelun johtava yritys, laajentaa Silvia-valikoimaa uudella Rancilio Silvia Pro X:llä, joka takaa edistyneen ja innovatiivisen suorituskyvyn sekä uuden värivalikoiman.

Uusi Rancilio Silvia Pro X on suunniteltu sellaisille espresson ystäville, jotka haluavat kokeilla baristaelämystä kotona ammattitason laitteilla.

Rancilio Silvia Pro X

Uusi Silvia Pro X sisältää PRO-mallin pääominaisuudet, mutta sen uutto- ja ohjaustoimintoja on parannettu huipputason barista-kokemuksen takaamiseksi. Silvia Pro X:ssä on kaksinkertainen boilerikokoonpano, jonka avulla se voi suorittaa höyryn uutto- ja tuotantotoiminnot jatkuvalla lämpötilan säädöllä. Uuttoboilerin tilavuus on 0,3 litraa ja höyryboilerin 1 litra. Kuhunkin boileriin asennetun PID-ohjaimen avulla voit hallita juomien valmistuksen päätoimintoja ohjaamalla erikseen höyryn annostelu- ja kehityslämpötilaa. Kaikkia toimintoja hallitaan yksinkertaisilla annostelukomennoilla digitaalisessa näytössä, jossa on automaattinen annosteluajastin.

Silvia Pro X

Uudessa Pro X:ssä on myös Variable Soft Infusion -ominaisuus, jonka avulla kahvilevy upotetaan varovasti matalapaineiseen veteen korkeintaan kuuden sekunnin ajan, ennen kuin se saavuttaa normaalin annostelupaineen. Tämä toiminto takaa jauhetun kahvin huokosten laajemman avautumisen, jotta päästään erilaisiin makuprofiileihin yhdistämällä happamuuselementtejä kupissa olevan juoman runkoon. Teknisellä tasolla kone aloittaa uuttoprosessin antamalla veden tulla ulos hitaasti ilman painetta. Vasta kun asetettu aika on kulunut, kone alkaa nostaa painetta, jolloin voit hallita uuttamista ja muokata kahvisi lopullista makua. Rancilio on päivittänyt Silvia Pro -mallin suodatinpidikkeen ergonomian suosittuun RS1-muotoiluun, joka löytyy myös joistakin ammattikäyttöön tarkoitetuista malleista.

Muut myös PRO-mallissa olevat ominaisuudet ovat korkeussäädettävä tarjotin, kuumavesihana ja tehokas ruostumattomasta teräksestä valmistettu höyrysauva.

Uudessa mallissa on myös lisävärejä: valkoinen, musta, ruostumaton teräs ja pinkki.