Rocket Espresso on johtava yritys koti- ja ammattikäyttöön tarkoitettujen kahvikoneiden tuottajana ja jakelijana. Rocket-espressokoneiden erityispiirteitä ovat huolellisesti viimeistellyt yksityiskohdat ja ammattitaito, jotka erottuvat kaikista valikoimaan kuuluvista malleista.

Rocket Appartamento -kahvikone

Rocket Appartamento on kompakti puoliautomaattinen kahvikone, joka soveltuu sijoitettavaksi tiloihin, joissa on rajoitetusti tilaa. Koneen pienen koon ei kuitenkaan pitäisi pettää. Muotoilu on ikoninen suurten tukijalkojen, höyrynuppiin sijoitetun Rocket R:n ja laserleikkauksen ansiosta. Laserleikkaus erottaa eri väreissä saatavilla olevat sivupaneelit toisistaan. Mukinlämmittimen mukana tuleva suojaritilä on muovia, mutta metallisen suojaritilän voi ostaa erikseen.

Pakkauksen sisältämään teknologiaan kuuluu kattila lämmönvaihtimella, E61-ryhmä ja kaksinkertainen esiuuttojärjestelmä, jotka mahdollistavat Rocket Appartamenton ammattilaistason suorituskyvyn.

Rocket Appartamento -kahvikone

Rocket Espresso -teknologia Appartamento-mallissa 

Lämmönvaihtojärjestelmän ansiosta Appartamento voi annostella höyryä ja uuttaa vettä samanaikaisesti, joten useiden maitopohjaisten juomien valmistuksen ja tuottamisen välillä ei ole taukoja. E61-ryhmä pitää uuttoveden lämpötilan vakaana sekä syöttää veden kattilasta ryhmän läpi ja päinvastoin. Kaksinkertainen esiuuttojärjestelmä suosii aromaattisten ja kermaisten juomien uuttamista.

Tässä kahvikoneessa on suuri 1,8 litran kuparikattila, joka yhdessä 1200 watin lämmityselementin kanssa varmistaa hyvän uuttotehon. Kattilan ja säiliön tasoja säätelevät integroidut elektroniset anturit, jotka valvovat ja varoittavat alhaisista tasoista tai sammuttavat koneen automaattisesti, jos varoitukset jostain syystä jätetään huomiotta. Höyrysauvassa on patentoitu Cool Touch -teknologia, joka vähentää palovammojen riskiä höyryn annostelutoimintojen aikana.

Rocket Espresso -teknologia Appartamento-mallissa

Osta Rocket-kahvikoneesi Coffee Italia -kaupasta

Rocket Appartamentossa on hyödyllinen metallinen tampperi, joka on valmis käytettäväksi välittömästi koneen kanssa. Malli on saatavilla Caffè Italia -myymälöistä. Ota yhteyttä myyntitiimiimme tutustuaksesi kaikkiin Rocket Espresso Appartamenton ominaisuuksiin.