Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Gaggia Accademia on italialaisen Gaggia-merkin suunnittelema  kotikäyttöön tarkoitettu automaattisen kahvikoneen uusin malli. Accademia on ollut saatavilla lasiversiona jo vuoden 2022 lopusta lähtien ja nyt se on kokonaan uudistettu teräksisenä. Teräsversio takaa uuden design-kokemuksen kaikille espresson ystäville, jotka eivät halua luopua juomansa laadusta edes kotikeittiössä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun Gaggia Accademia -koneen ominaisuudet

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun Gaggia Accademia -koneen ominaisuudet

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Gaggia Accademia on automaattinen kahvikone, jolla voidaan valmistaa 19 erilaista juomaa, jotka voidaan luokitella valmistuksen tärkeimmän ainesosan mukaan. Gaggia Accademia valmistaa etenkin seuraavat juomat erittäin helposti:

  • Ristretto, eli erittäin vahva espresso, tavallinen espresso, "pitkä" espressokahvi, tavallinen kahvi, amerikkalainen kahvi
  • Cappuccino, macchiatone, melange, cortado, flat white, latte macchiato, vaahdotettu maito, kuuma maito
  • Musta tee ja vihreä tee.

Kätevästä kosketusnäytöstä ohjaat kaikkia toimintoja, kytket koneen päälle, valmistat juoman, puhdistat koneen sekä sammutat sen. Voit myös muunnella eri juomien reseptejä, tallentaa ne neljään käyttäjäprofiiliin ja palauttaa ne nopeasti taustavalaistuista kosketusnäppäimistä.

Accademia-mallin tekniseen varustukseen kuuluu 15 baarin painepumppu, keraamisilla levyillä varustettu kahvimylly ja tilava 1,5 litran vesisäiliö. Kahvipurusäiliö mahdollistaa 14 kahvin valmistamisen ennen laatikon tyhjentämistä. Koneessa on myös kätevä integroitu maitokannu ja ammattimainen höyrysauva, jolla saat rakenteeltaan täydellistä mikrovaahtoa.

Annosteluyksikön korkeutta voidaan säätää käytettävän lasin tai kupin mukaan 110–155 mm:n korkeudelle.

Teräksisen Accademia-mallin uudet ominaisuudet

Teräksisen Accademia-mallin uudet ominaisuudet

Uuden teräksisen Gaggia Accademian muotoilu on ominaisuuksiltaan samoilla linjoilla kuin lasinenkin, koneen käyttöliittymänä on värillinen 3D-kuvakkeilla varustettu kosketusnäyttö, näppäimissä on taustavalaistus ja kiertonupit ovat käytössä miellyttävät. Etupaneeli, yläosa ja teräksiset sivut on valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä. Näin taustavalaistu punainen viiva korostuu enemmän kuin lasimallissa.

Mistä voit ostaa teräksisen Accademia-mallin?

Uuden automaattisen Gaggia-espressokonemallin lanseeraus on suunniteltu tapahtuvaksi huhtikuun 2023 lopussa. Luonnollisestikin ruostumattomasta teräksestä valmistettu Accademia-malli on saatavilla myös laajassa valikoimassamme automaattisia espressokoneita.