Rancilio Silvia Pro X on kaksisäiliöinen kahvikone, joka on suunniteltu kaikille harrastajille, jotka haluavat kokeilla espressonvalmistuksen taitoa joko kotona tai pienessä yrityksessä tai kahvilassa. Silvia Pro X -malli sisältää kaikki Silvia Pro -koneen ominaisuudet sekä lisäksi myös pehmeän uuttotoiminnon, jonka avulla voit valmistaa täysin personoidun juoman.

Rancilio Silvia Pro X:n tekniset ominaisuudet

Silvia Pro X on kaksisäiliöinen kahvikone kahdella PID-säätimellä, jotka on tarkoitettu kahvin annosteluun ja höyryn tuotantoon. Kahvisäiliön tilavuus on 0,3 litraa, kun taas höyrysäiliön tilavuus on 1 litra. Koneessa on myös ammattimainen suodatinpidike ergonomisella kahvalla. Paineen mittaamiseen tarkoitettu manometri sijaitsee keräysastian yläpuolella. Digitaalisen näytön avulla voit hallinnoida valikon asetuksia ja valvoa ajastinta, lämpötilaa sekä vesitason ilmaisinta.

Rancilio Silvia Pro X:n tekniset ominaisuudet

Uusi uuttotoiminto Silvia Pro X:lle

Pehmeä uuttotoiminto mahdollistaa veden tasaisen jakautumisen säiliöstä jauhetun kahvin päälle. Tarkemmin sanottuna tämä toiminto mahdollistaa suuremman huokosmäärän avautumisen jauhetussa kahvissa erilaisten makuprofiilien saavuttamiseksi leikkien happamuudella ja täyteläisyydellä sekä parantaen samalla kunkin sekoituksen aistinvaraisia ominaisuuksia. Kone aloittaa annosteluprosessin avaamalla veden antaen sen tulla ulos hitaasti ilman painetta. Vasta kun ennalta asetettu aika on kulunut, kone alkaa lisätä painetta järjestelmään. Näin voit hallinnoida personointia ja samalla myös kahvin lopullista makua paremmin.

Uusi väri saatavilla Rancilio Silvia Pro X:lle

Uusi väri saatavilla Rancilio Silvia Pro X:lle

Alkuperäisen ruostumattoman teräksen lisäksi Rancilio Silvia Pro X -malli on nyt saatavana myös kolmessa uudessa värissä: mustana, valkoisena ja vaaleanpunaisena. Näin uusi Silvia Pro X -malli saa ripauksen eleganssia, joka pystyy kaunistamaan kohdeympäristöä hienostuneesti.